Stockmann laajensi Construe-brändin valikoimaa

Stockmann lanseerasi viime syksynä Construe-nimisen brändin, jonka valikoimaan on nyt lisätty vaatteiden ohella myös muita asusteita.

Construe on miehille suunnattu merkki, jonka kaikki tuotteet on suunniteltu Stockmannin Design Studiossa Helsingissä. Stockman kertoi eilen, että mallistoa on täydennetty vaatteiden lisäksi muilla asusteilla, kuten nahkalaukuilla, lompakoilla, vöillä ja aurinkolaseilla.

Construen asusteet jatkavat vaatemallistosta tuttua ajatonta tyyliä, jota päivitetään kauden ajankohtaisilla trendeillä. Uskon monen löytävän esimerkiksi klassisen värimaailman omaavasta laukkuvalikoimastamme pitkäaikaisia luottokumppaneita niin töihin kuin vapaa-aikaan, Construen suunnittelija Inka Unelius vinkkaa.

Ilmoitus

Construen vaatteet ovat löytäneet hienosti paikkansa miesten muodin valikoimassamme, ja olemme iloisia, että uuden asustemalliston myötä voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen Construe-tyylin jo tähän kevääseen, hän lisää.

Construella on Design from Finland-merkki ja tuotteet valmistetaan auditoiduilla tehtailla, joissa työoloja ja ympäristöpäästöjä valvotaan.

Construen tuotteet löytyvät Stockmannin tavarataloista Suomessa sekä Baltiassa ja heidän verkkokaupastaan.