Stihl aloittaa moottorisahojen kotiinkuljetuksen

Huhtikuun alusta alkaen Stihl tarjoaa moottorisahan kotiinkuljetuksen, kun ostat sen verkosta valtuutetun jälleenmyyjän kautta.

Aiemmin moottorisahan on voinut ostaa verkosta, mutta se on täytynyt hakea jälleenmyyjän liikkeestä. Huhtikuun alusta alkaen tähän tulee kuitenkin muutos ja myös moottorisahan voi tilata suoraan kotiin. Aiemmin Stihl -verkkokauppa ja kotiinkuljetus valtuutettujen jälleenmyyjien kautta on ollut mahdollista muiden kategorioiden, paitsi ei leikkaavien työkalujen kohdalla. Nyt kaikkien Stihl-kategorioiden tuotteet tulevat jokaisen ulottuville.

Asiakkailla on nyt mahdollisuus saada kaikkien STIHL -kategorioiden tuotteet sujuvasti kotiinkuljetettuina. Olemme varmoja, että saavutamme uusia markkina-alueita ja täytämme asiakkaiden vaatimukset säilyttäen samalla tuotemerkkimme filosofian, STIHL Suomen maajohtaja Timo Lindström sanoo yhtiön tiedotteessa.

Ilmoitus

 

Turvallisuuskysymys

Stihl kertoo, että yksi heidän avainsanoistaan on turvallisuus, mikä on myös syynä siihen, ettei moottorisahojen kategoria ole aiemmin ollut kotiinkuljetuksen piirissä. Aiemmin netissä moottorisahan ostaneet asiakkaat ohjattiin hakemaan tuote jälleenmyyjältä, jolloin kone oli valmiiksi koottu ja koekäytetty. Jälleenmyyjä saattoi myös antaa neuvoja ja ohjeita laitteen turvalliseen käyttöön.

Olemme etsineet ratkaisua, jonka avulla asiakkaan on helppo ostaa tuotteitamme ilman, että menetämme jälleenmyyjien asiantuntemuksen ja opastuksen. Nyt asiakkaat voivat hyödyntää sitä monella tapaa, Timo Lindström sanoo.

Stihl Group kehittää, valmistaa ja jakelee moottorikäyttöisiä työkaluja. Stihl on maailman eniten myydyin moottorisahamerkki vuodesta 1971.