Sportamoren johtoon muutoksia varastopanostuksen jälkeen

Palkkaa uuden logistiikkajohtajan.

Ilmoitus

Viime vuonna Sportamore keskitti varastonsa Eskilstuunaan investoituaan suuresti varastorobotteihin. Satsaus uuteen keskusvarastoon painoi aluksi yrityksen tulosta. Nut Sportamore kuitenkin ilmoittaa, että keskusvarasto pyörii täysillä tehoilla, ja yritys odottaa positiivista tulosta vuodelle 2018.

Tehokkuus uusiin korkeuksiin

Yritys kertoo jatkavansa panostusta varastoonsa ja rekrytoi uuden logistiikkajohtajan. Sema Söderhäll on uuden johtajan nimi, ja hän korvaa Jonas Kolehmaisen, joka on toiminut tehtävässä tammikuusta 2016.

- Voimme erittäin tyytyväisin mielin ilmoittaa, että olemme rekrytoinneet Sema Söderhällin uudeksi logistiikkajohtajaksi. Viime vuona investoimme uuteen automaattivarastoon, joka mahdollisti skaalattavuuden ja kasvun. Nyt olemme valmiita nostamaan tehokkuutta ja palveluamme uusiin korkeuksiin. Olemme vakuuttuneita siitä, että Seman vankka kokemus logistiikan alalta, tulee olemaan suureksi hyödyksi meille, sanoo toimitusjohtaja Johan Ryding lehdistötiedotteessa.

Yrityksen johtoon

Sema Söderhäll tulee lähinnä Head of Delivery Service -roolista Apoteteket AB:sta. Hän on aikaisemmin työskennellyt logistiikan parissa H&M:n sekä Gantin palveluksessa. Sportamoressa hän myös saa paikan yrityksen johdossa.

- Odotan innolla uutta rooliani, jossa haluan kehittää Sportamoren logistiikka seuraavalle tasolle. Yrityksen vahva asiakas- ja palvelutarjous on tehnyt minuun suuren vaikutuksen, Söderhäll sanoo.