“Sormusten tuotot Dress for Success -järjestölle”

Maksujätti Klarna ja ruotsalainen muotiaktivisti, stylisti Bea Åkerlund ovat julkaisseet rajoitetun erän sormuksia, joista tulevat tuotot ohjataan kansainväliselle Dress for Success-järjestölle.

Klarna ja Bea Åkerlund ovat osana Get what you love-kampanjaa julkaisseet rajoitetun erän sormuksia, joiden tarkoitus on rikkoa vanhentuneita perinteitä ja voimaannuttaa kosimaan miten, milloin ja ketä tahansa haluaa. Sormukset kantavat nimiä ”Knight Finger” ja ”Unification".

Idean taustalla on tälle vuodelle osuva karkauspäivä, jolloin naisetkin voivat kosia – ainakin, jos elää tiukasti perinteiden mukaan.

Ilmoitus

Me Klarnalla uskomme, että kaikkien tulisi saada haluamansa, niin ostoksia tehtäessä kuin elämässäkin, Klarnan markkinointijohtaja David Sandström sanoo.

Siksi olemme suunnitelleet rajoitetun erän sormuksia, jotka symboloivat rakastamansa asian tai ihmisen saamisen kauneutta – ilman rajoittavia sääntöjä tai perinteitä.

 

Tuotot hyväntekeväisyyteen

Åkerlund tunnetaan ylenpalttisesta tyylistään ja hän on työskennellyt monien maailman tunnetuimpien tähtien, kuten Madonna, Lady Gaga ja Beyoncé, kanssa.

Klarnalle suunnitellut sormukset on valmistettu kullatusta hopeasta. Knight Finger -sormuksessa on 246 vaaleanpunaista ja neljä kristallikiveä pavé-istutuksella. Unification-sormuksessa on yksi kristallikivi.

Elämä on täynnä periaatteita ja odotuksia siitä, kuka tulisi olla ja miten tulisi käyttäytyä. Nämä sormukset on suunniteltu inspiroimaan meitä kaikkia rakastamaan ilman pelkoa ja omilla ehdoillamme sekä jättämään vanhanaikaiset perinteet menneisyyteen, jotta voimme itse määritellä oman tulevaisuutemme, Bea Åkerlund muistuttaa.

Molemmat sormukset on ennakkotilattavissa osoitteesta hbx.com yhteistyössä HYPEBEAST-verkkokaupan kanssa.

Knight Finger sormuksen hinta on 950 dollaria ja Unification sormuksen saa 500 dollarilla. Jos hinta tuntuu äkkisiltaan tyyriiltä, niin myynnistä saatavat tuotot ohjataan kansainväliselle, voittoa tavoittelemattomalle Dress for Success -järjestölle, Klarna kirjoittaa. Järjestö voimaannuttaa naisia saavuttamaan taloudellisen itsenäisyyden tarjoamalla heille tuen sekä työvaatetuksen ja työkalut työssä ja elämässä menestymiseen.

Ilmoitus