Sokos tuo Marks & Spencer-vaatteet verkkokauppaan ja kaikkiin tavarataloihin

"Asiakkaiden palaute on ollut erittäin hyvää."

Ilmoitus

Englantilaisen Marks & Spencerin vaatteita on nyt helmikuusta alkaen tarjolla kaikissa 19 Sokos-tavaratalossa eri puolella Suomea sekä sen verkkokaupassa.

- Asiakkaiden palaute Marks & Spenceristä on ollut erittäin hyvää ja haluamme tuoda valikoiman nyt kaikkien suomalaisten saataville. Monilla paikkakunnilla sen perään on kyselty jo pitkään. Marks & Spencer saa kiitosta erityisesti hyvästä hinta-laatu-suhteestaan ja se täydentää erinomaisesti tavaratalojemme kokonaistarjontaa, sanoo myyntijohtaja Hans Backström tiedotteessa.

Ilmoitus

Sokoksella on myynnissä Marks & Spencerin suosituimpia pukeutumisen tuoteryhmiä eli neuleet, paidat, housut, alusasut ja takit sekä naisille että miehille.

Ei erillisiä kassoja

- Marks & Spencerin vaatteet sijoitetaan muiden brändien tapaan osaksi tavaratalon kokonaisvalikoimaa ja ne nousevat raikkaalla värimaailmallaan hienosti esiin. Tänä keväänä Marks & Spencerin mallistossa korostuvat hennot pastellisävyt ja yksi kevään trendikkäimmistä väreistä keltainen, Backström sanoo.

Niissä tavarataloissa, joissa Marks & Spencerillä oli aiemmin oma erillinen myymälä ei enää ole muusta tavaratalosta erillisiä kassoja. Asiakas voi siis maksaa kaikkien vaatteiden ostokset millä tahansa kassalla.