Sokos tuo Marks & Spencer-vaatteet verkkokauppaan ja kaikkiin tavarataloihin

”Asiakkaiden palaute on ollut erittäin hyvää.”Englantilaisen Marks & Spencerin vaatteita on nyt helmikuusta alkaen tarjolla kaikissa 19 Sokos-tavaratalossa eri puolella Suomea sekä sen verkkokaupassa.

– Asiakkaiden palaute Marks & Spenceristä on ollut erittäin hyvää ja haluamme tuoda valikoiman nyt kaikkien suomalaisten saataville. Monilla paikkakunnilla sen perään on kyselty jo pitkään. Marks & Spencer saa kiitosta erityisesti hyvästä hinta-laatu-suhteestaan ja se täydentää erinomaisesti tavaratalojemme kokonaistarjontaa, sanoo myyntijohtaja Hans Backström tiedotteessa.

Sokoksella on myynnissä Marks & Spencerin suosituimpia pukeutumisen tuoteryhmiä eli neuleet, paidat, housut, alusasut ja takit sekä naisille että miehille.

Ei erillisiä kassoja

– Marks & Spencerin vaatteet sijoitetaan muiden brändien tapaan osaksi tavaratalon kokonaisvalikoimaa ja ne nousevat raikkaalla värimaailmallaan hienosti esiin. Tänä keväänä Marks & Spencerin mallistossa korostuvat hennot pastellisävyt ja yksi kevään trendikkäimmistä väreistä keltainen, Backström sanoo.

Niissä tavarataloissa, joissa Marks & Spencerillä oli aiemmin oma erillinen myymälä ei enää ole muusta tavaratalosta erillisiä kassoja. Asiakas voi siis maksaa kaikkien vaatteiden ostokset millä tahansa kassalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest