Skincity osti brittiläisen kilpailijan

Ensimmäinen askel Pohjoismaiden ulkopuolelle.

Verkkokauppayritys Skincityllä on ollut huima nousukausi jo yrityksen perustamisesta lähtien kaksi vuotta sitten. Miljoonat ovat paukkuneet pankkitilillä ja viime vuoden lopulla yhtiö sai uuden pääomistajan, vähittäiskauppajätti Axel Johnsonin.

Ilmoitus

Yrityksellä on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa, mutta nyt yritys jatkaa laajentumista ulkomailla. Yhtiö on nimittäin siirtynyt Effortless Skin –yrityksen pääomistajaksi. Yritys on yksi Iso-Britannian johtavista ihonhoitoklinikoista verkossa. Hankinta on Skincityn ensimmäinen.

- Meillä on korkeat tavoitteet Skincitylle ja odotamme jatkuvaa, vahvaa kasvua sekä positiivista kassavirtaa. Effortless Skinin hankinnan myötä pääsemme nyt brittiläisille markkinoille. Lisäksi saamme monia muita etuja, kaikkea sisään ostoista, useampien tuotemerkkien saatavuuteen ja tietenkin läsnäolon yhdellä Euroopan suurimmilla kauneusmarkkinoilla, Skincityn toimitusjohtaja Mikael Kjellman kertoo tiedotteessa.

Liikevaihto 3,4 miljoonaa euroa

Skincityllä ja Effortless Skinillä on useita samankaltaisuuksia. Molemmat yhtiöt keskittyvät ammattimaiseen ihonhoitoon ja ihonhoitoneuvontaan.

Kauppasummaa ei kerrota, mutta brittiläinen kauneusyhtiö on Skincityä huomattavasti pienempi. Manchesteristä johdettavan yhtiön liikevaihto oli edellisellä tilikaudella noin 3,4 miljoonaa euroa. Skincityn liikevaihto sen sijaan nousi viime vuonna 28 miljoonaan euroon.

Lue myös: https://ehandel.fi/skincity-pyrkii-suurimmaksi-toimijaksi-suomen-markkinoilla/