Singles Day: Gigantin myynti kasvanut vuosi vuodelta – ”asianmukaiset vihkimisjärjestelyt alkuperäisellä tapahtumapaikalla”

Single´s Day on maailman suurin ostopäivä, joka alkaa saada jalansijaa myös Suomessa.

Tänään vietetään Single´s Dayta, mikä potkaisee käyntiin loppuvuoden sesongin. Single´s Day on maailman suurin ostopäivä ja kunnon bonanza esimerkiksi Alibaballe, joka on perinteisesti pistellyt ennätyksiä rikki 11.11 aikana.

Hintaopas julkaisi eilen tuoreen kyselyn tuloksia ja sen mukaan nyt jo 70 prosenttia suomalaisista tuntee sinkkupäivän, vaikka se on pitkään ollut täällä ja muissa pohjoisen maissa melko tuntematon. 

Ilmoitus

Suomalaisista verkkokaupoista esimerkiksi verkkokauppa.com, Taitonetti ja Gigantti mainostavat Single´s Dayn alennuksia. 

Gigantti kertoo tiedotteessa, että sinkkupäivän merkitys heillä on kasvanut vuosi vuodelta. Esimerkiksi viime vuonna myynti kasvoi 33 prosenttia edellisvuoteen verrattuna ja ylsi miltei 11 miljoonaan euroon. Tänä vuonna Gigantti ja monet muut kampanjoivat sinkkupäivää koko loppuviikon ajan.

Haluamme hauskuuttaa pilke silmäkulmassa, ja tarjota kiinnostavia tarjouksia positiivisen viestin myötä. Itsestään huolenpito ja pieni palkitseminen tässä vaiheessa on monelle kaivattu juttu, kun edetään kohti kiireistä loppuvuotta. Gigantin asiantuntijat ovat fiiliksessä mukana, ja auttavat mielellään ’sen oikean’ tuotteen löytämisessä, Gigantin markkinointijohtaja Sami Särkelä sanoo ja jatkaa:

Viime vuonna asiakkaamme tekivät Singles’ Dayna hankintoja laajasti eri tuotekategorioissa. Suosituimmaksi tuotteeksi nousi tuolloin Samsungin kaareva pelinäyttö. Tänä vuonna onkin mielenkiintoista nähdä, miten pelaamisen ystävät lähtevät liikenteeseen – kampanjoimme heille muun muassa TikTokissa, ottaen ilon irti päivän teemasta Gigantti Gaming -lähettiläidemme kanssa.

 

Häät alkuperäispaikalla

Gigantti rummuttaa Single´s Dayta niin myymälöissä, verkossa kuin outletissaan Tori.fi:n alustalla.

Myymälöissämme on kampanjoiden tarjoustuotteiden lisäksi jokaisessa omat Singles’ Dayn erikoisuutensa. Vastuullinen sinkku pääsee hoitamaan myymälään mennessään myös kierrätysasiat jättämällä elektroniikkajätteensä keräyspisteeseemme. Vaihtoehtoja hakevalle, itsenäiselle asiakkaalle se oikea saattaa puolestaan löytyä outlet-tuotteidemme joukosta. Netissä niitä pääsee selailemaan helposti myös Tori.fin outletistamme, jonka tunnuslause ’Löytöjä takuulla’ istuu sekin päivän teemaan, Sami Särkelä sanoo.

Gigantti on varautunut päivään muun muassa pitkittuneiden toimitusvaikeuksien vuoksi siten, että tavaraa on tilattu varastoon poikkeuksellisen paljon. Enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Samalla tuotevalikoimaa on lisätty, jotta korvaavia vaihtoehtoja olisi tarpeeksi.

Ilmoitus

Gigantti lupaa sitä paitsi tarjouksia suuremman potin ja tavallisesta poikkeavan paikan astua avioliiton satamaan, mikäli jokin pariskunta täyttäisi heidän ehtonsa. Sinkkupäivä on myös suosittu hääpäivä, Gigantti kirjoittaa.

Mikäli Gigantissa tavannut pariskunta meille Singles’ Dayna ilmoittautuisi, on ihan selvää, että tarjoaisimme kaikki asianmukaiset vihkimisjärjestelyt alkuperäisellä tapahtumapaikalla, Sami Särkelä sanoo.