Silta romahti – nyt sitä myydään netissä

Kunta rakentaa siltoja verkkokauppaa kohtaa – näin ainakin Ruotsissa.

Oletko aina unelmoinut omasta sillasta? Nyt tulee hyviä uutisia. Sellainen on nimittäin myytävänä naapurimaassa Ruotsissa ja tarkemmin sanoen Blocket.se-sivustolla, mikä on Suomen Tori.fi:tä vastaava markkinapaikka.

Kyseessä ei ole mikä tahansa pikkusilta vaan kokonainen kävely- ja pyöräsilta, joka on ollut käytössä pienessä Tranemon kunnassa. Asiassa on vielä eräs yksityiskohta, sillä silta on romahtanut täysin Assman-nimiseen jokeen.

Ilmoitus

Meidän on päästävä tässä sillasta eroon jollain tavalla. Meillä on ollut joitakin kiinnostuneita, mutta ajattelimme antaa sille useampia mahdollisuuksia ja olemme siksi laittaneet sen Blocketiin, ruotsalaisen Tranemon kunnan tekninen päällikkö Patrik Westerlund kertoo Ruotsin radion haastattelussa.

Onneton romahdus tapahtui viime vuonna, mutta nyt silta on tietojen mukaan kuivalla maalla. Märkä puusilta painaa 13 tonnia ja on 18 metriä pitkä. Se toimitetaan kolmessa osassa.

Painot on arvioituja. Olemme maksimoineet, sillä puu voi olla aika kostea, mutta jos se on kunnolla märkä, se voi painaa enemmän ja päinvastoin, he kirjoittavat ilmoituksessa.

Silta on myynnissä maaliskuun 7. päivään asti. Siis jos haluat täydentää verkkokauppavarastoasi sillalla, se onnistuu kyllä, mutta älä unohda, että ostaja hoitaa viulut mitä tulee toimituskuluihin.

Tätä ei todellakaan saa mahtumaan Nissan Micraan, jos sanoo niin, vaan tämän kuljetukseen tarvitaan kunnon varustus, Patrik Westerlund sanoo.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kunnat naapurimaassa haluavat hankkiutua eroon mitää erilaisimmista asioista. Vähän aikaa sitten Pohjois-Ruotsalainen Ången kunta myi maanalaisen betonibunkkerin toisella huutokauppasivustolla