Sijoittajilla vahva usko Rekkiin

Osakeanti keräsi yhteensä 253 946 euroa.

Tamperelainen vaatteiden second hand-myymälä verkossa, Rekki, aloitti aiemmin tänä vuonna osakeannin, jonka tavoitteena oli 150 000 euroa. Koronakriisistä huolimatta sijoittajilta löytyi uskoa yritykseen. Sijoituskierroksen oli määrä loppua 17. huhtikuuta, mutta kovan kysynnän vuoksi sitä jatkettiin 21. huhtikuuta saakka ja osakeanti keräsi yhteensä 253 946 euroa yli 200 sijoittajalta.

Seurasimme rahoituskierroksen kulkua tarkkaan - perjantaina kiihtynyt sijoitustahti oli hienoa nähdä, Rekin toimitusjohtaja Bertta Häkkinen kommentoi tiedotteessa.

Ilmoitus

Olemme todella iloisia ja ylpeitä, että niin moni oli kiinnostunut sijoittamaan Rekkiin myös epävarmassa taloustilanteessa.

Rekki aikoo kehittää rahoituksen avulla IT- sekä logistiikkaratkaisujaan. Se hakee niiden avulla sekä kasvua että liiketoiminnan skaalausta. Rekki aikoo niin ikään tuplata tämän vuoden liikevaihtonsa edellisvuoden tasosta 1,5 miljoonaan euroon ja se tavoittelee positiivista tulosta jo vuonna 2021.

Koronaviruksen pitkäaikaisia vaikutuksia emme voi vielä ennustaa, mutta liiketoimintamme on jatkunut toistaiseksi normaalisti myös poikkeusoloissa. Koska olemme verkkokauppa, tilanne ei ole rajoittanut toimintaamme yhtä paljon kuin kivijalkaliikkeitä. Uskomme myös, että Rekin vastuullinen bisneskonsepti vetoaa myös globaalin kriisin aikana ja sen jälkeen, Bertta Häkkinen sanoo.

Rekin rahoituskierros järjestetiin Invesdorin alustalla.

Olemme lanseeranneet uusia palveluita ja joustoja, joilla pyrimme helpottamaan rahoituskierrosten järjestämistä pandemian aikaan, mutta sijoittajayleisömme on aina lopulta avainasemassa. Hienoa, että Rekki ja sijoittajat löysivät toisensa näin hyvin, Invesdorin toimitusjohtaja Michael A. Koch kommentoi.

Invesdorilla uskotaan, että sijoittajien keskuudessa Rekin panostus kestävään kehitykseen vaikutti osaltaan suureen kiinnostukseen.

Alustavat tulokset viittaavat siihen, että kohdeyritykset, joiden toimintaan kuuluu kestävä kehitys ja ekologisuus, kiinnostavat tälläkin hetkellä yli 50 prosenttia sijoittajistamme. Se on linjassa jo ennen koronaviruskriisiä näkemämme vaikuttavuussijoittamisen trendin kanssa: yhteiskuntaan positiivisesti vaikuttavat, vastuulliset yritykset kiinnostavat sijoittajia kasvavassa määrin, Michael A. Koch sanoo tänään lähetetyssä tiedotteessa.

Ilmoitus