Shopify panostaa suuresti – lisää myyntiä Instagramissa

”Asiakkaat peräänkuuluttavat lyhyempiä ostopolkuja.”

Ilmoitus

Myynti Instagramin kautta on tapa jonka useat ruotsalaiset verkkokauppiaat ovat omineet viimeisten vuosien aikana. Esimerkiksi Hemtex, Scorett ja Lagerhaus ovat lanseeranneet oman niin sanotun Instashopin, joka on tehnyt kaupankäynnin sosiaalisen kanavan kautta helpommaksi asiakkaille.

Mutta tähän asti verkkokauppiaat ovat saaneet tyytyä käyttämään Instagramia markkinoidakseen tuotteita ja luodakseen oikopolkuja kassoille. Näin koska mahdollisuus kaupankäyntiin suoraan Instagramissa on ollut rajoitettu.

Euroopan maat kiinnostavat

Nyt alustatoimittaja Shopify haluaa muutosta. Uutissivusto Tamebay kertoo että Shopify tuo erityisen Instagram-integraation osalle markkinoitaan – tarkemmin Kanadan, Iso-Britannian, Australian, Saksan, Ranskan, Italian, Espanjan ja Brasilian markkinoille. Panostus antaa asiakkaille ”koko maailmassa” mahdollisuuden ostoksiin Instagramin kautta. Shopify on jo laseerannut palvelun USA:ssa, missä se on otettu hyvin vastaan.

- Asiakkaat maailman ympäri peräänkuuluttavat suuremmassa määrin erityisiä kokemuksia jotka lyhentävät matkaa oston tekemiseen ja tulevaisuuden kaupan tulee pystyä vastaamaan tähän kysyntään, sanoo Satish Kanwar, Shopify:n tuotepäällikkö.

Facebookin omistamalla Instagramilla on Tamebayn mukaan 500 miljoonaa aktiivista käyttäjää maailman ympäri.