Seuraavan sukupolven OmaPosti-kioskien verkosto laajenee

”Pilottihankkeessa toimitetaan 20 seuraavan sukupolven itsepalvelupäätettä.”

Posti ja Etteplan jatkavat yhteystyötä OmaPosti-kioskien itsepalvelupäätteillä. Ensimmäinen OmaPosti-kioski itsepalvelupääte otettiin käyttöön Askolassa vuonna 2019 ja sen jälkeen niitä on ilmestynyt muutama lisää, esimerkiksi Helsingin Boxiin. Posti ja Etteplan kertovat tänään verkoston laajentamisesta ja pilottihankkeessa toimitetaan 20 itsepalvelupäätettä.

OmaPosti-kioskeista voi noutaa, palauttaa ja lähettää paketit sekä kirjatut kirjeen niin kotimaahan kuin ulkomaille. Etteplan toimittaa itsepalvelupäätteet, joilla saa halutessaan yhteyden myös Postin asiakasneuvojaan.

Ilmoitus

Posti hakee merkittävää kasvua paketeissa, verkkokaupassa ja logistiikan palveluissa ja Etteplan on tärkeä kumppani tämän mahdollistamisessa, Heiko Laubach Postin palvelupisteverkostosta kertoo tiedotteessa.

Etteplan tuottaa kioskeihin tärkeitä osia ohjelmistokokonaisratkaisusta sekä vastaa projektin kokonaistoimituksesta.

Seuraavan sukupolven OmaPosti-kioskin itsepalvelupäätteet ovat luonnollinen jatkumo aikaisemmalle yhteistyöllemme Postin kanssa sekä hyvä esimerkki osaamisestamme ja siitä miten voimme tukea yrityksiä heidän toimintansa ja palvelujensa digitalisaatiossa, Etteplanin Ohjelmisto- ja sulautetut järjestelmät palvelualueesta vastaava johtaja Tom Leskinen sanoo.

Etteplanilla on laaja osaaminen itsepalvelukonsepteista, sekä niihin liittyvien ohjelmistoratkaisujen toteutuksesta. Pystymme toimittamaan erilaiset kokonaisjärjestelmät ohjelmistosuunnittelusta hiottuun käyttäjäkokemukseen asti. Tämä takaa sen, että Posti saa toimivan ratkaisun helposti yhdeltä luukulta itsepalveluliiketoimintansa tueksi, Etteplanin ohjelmistoyksikön Etteplan MOREn johtaja Esa Mäkelä kertoo puolestaan.

Etteplanin ohjelmistoyksikkö Etteplan MORE on jo pitkään vastannut Postin pakettiautomaattien ohjelmistojen ylläpidosta. Ylläpitoyhteistyö koskee myös Smartpost-automaatteja.

Posti kasvattaa automaattiverkostoaan nopeasti ja vuonna 2022 sillä on jo 4000 pakettiautomaattia kautta maan.