Seksilelukauppa listasi vuoden myydyimmät tuotteet

Sami ja Jenna tilasivat eniten. 

Ilmoitus


Pohjoismaiden suurin eroottinen verkkokauppa Sinful paljastaa faktoja suomalaisten seksielämästä. Nämä faktat perustuvat yli 30 000 Suomen verkkokaupan kautta tehtyyn tilaukseen.

Vuonna 2018 Sinfulilta tehtyjen tilausten määrä kasvoi valtavasti, mikä vahvistaa tutkimuksen perustaa:

- Tänä vuonna saatoimme ottaa entistäkin enemmän tilauksia mukaan vuosikatsaukseemme, joten selvästikin yhä useampi suomalainen on toivottanut seksilelut tervetulleeksi makuuhuoneeseensa vuoden 2018 aikana, kertoo Sinfulin perustaja Mathilde Mackowski tiedotteessa.

Tuhma Etelä-Suomi

Sinfulin tiedotteen mukaan tilastojen pohjalta selvitettiin Suomen tuhmin paikkakunta. Laskelmien perustana käytettiin ostettujen seksilelujen määrää per paikkakunnan asukasmäärä. Luvuista kävi ilmi, että vuoden 2018 Suomen tuhmin paikkakunta on Helsinki, mutta aivan sen kannoille kirivät Tampere ja Turku. 

Top 3 ei ehkä ole yllättävimmästä päästä, mutta vuoden kinkyin paikkakunta sen sijaan olisi jäänyt tänä vuonna arvaamatta. Nahka, piiskat ja bondage-leikit ovat nimittäin tilastojen perusteella suosituimpia Vetelissä. Kinkyin paikkakunta löytyi sen perusteella, missä ostettiin eniten verkkokaupan fetissikategoriaan kuuluvia seksileluja suhteutettuna asukaslukuun.

Jämsä vuoden "tylsin"

Vuoden "tylsimmän" paikkakunnan tittelin sai tänä vuonna Jämsä, sillä siellä ostettiin vähiten seksileluja per asukasmäärä.

Ilmoitus

Selvästi jotkut nimet ovat toisia tuhmempia. Vuoden 2018 tilastoista käy ilmi, että liukuvoiteet, seksikkäät alusvaatteet, dildot ja vibraattorit löytyivät Samin ja Jennan ostoskoreista useammin kuin muilta tilaajilta. Vuoden 2017 tuhmimmat nimet Markus ja Johanna eivät sen sijaan yltäneet tänä vuonna edes top 10:n joukkoon.

Koko katsaus suomalaisten seksielämään vuonna 2018 on nähtävissä täällä.