Seksilelujätti Sinful kasvoi pohjoismaiden suurimmaksi kymmenessä vuodessa

Yli 35 000 euron arvosta seksileluja haihtui savuna ilmaan.

Ilmoitus

Vuonna 2008 perustettu Sinful on Pohjoismaiden suurin seksilelukauppa, joka palvelee asiakkaita Tanskan lisäksi myös Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.  Yksin vuonna 2017 yrityksen vuotuinen liikevaihto oli yli 15 miljoonaa euroa ja prosentuaalinen kasvu vientimarkkinoilla ylsi yli 95 prosenttiin. Jo yli 55 prosenttia Sinfulin liikevaihdosta muodostuu vientimyynnistä, ja nykyisin sillä on yli 80 työntekijää.

Maaliskuussa Sinful lanseerasi englanninkielisen verkkokaupan, jonka kautta se myy seksileluja asiakkailleen miltei koko Euroopan alueella. 1. toukokuuta yritys otti vieläkin suuremman harppauksen astuessaan kiinalaisille markkinoille.

Entinen pariskunta

Entinen pariskunta Mathilde Mackowski ja Tonny Andersen juhlistavat eroottisen verkkokauppa Sinfulin kymmenvuotistaivalta perjantaina 17. elokuuta upouusissa toimitiloissaan Tanskan Aarhusissa. Vuonna 2008 silloinen parikymppinen nuoripari etsi kauppaa, joka myisi laadukkaita ja kestäviä seksileluja hyvällä maulla eikä muistuttaisi tunkkaista kellaria.

Sellaista kauppaa ei vain löytynyt. Emme voineet mitenkään olla ainoita, jotka kaipasivat hillittyä paikkaa mihin mennä ostoksille, ja siitä syntyi unelmamme tehdä asialle jotain”, kertoo Mathilde Mackowski lehdistötiedotteessa.

Uusi toimisto- ja varastotalo

Pariskunnan uteliaisuudesta ja mielenkiinnosta syntynyt yksinkertainen yritysidea kasvoi pian itsenäiseksi yritykseksi. Perustajiensa mukaan suuri osa Sinfulin suosiosta perustuu kykyyn uskoa villeihin ideoihin, korkeaan työmoraaliin sekä raudanlujaan tahtoon etenkin silloin, kun asiat eivät mene suunnitellusti.

- Mathildella ja minulla on synnynnäinen taistelutahto. Emme koskaan anna periksi. Ei edes silloin, kun yli 35 000 euron arvosta seksileluja haihtui savuna ilmaan suurten erotiikkamessujen aikaan tapahtuneessa tulipalossa Kööpenhaminassa vuonna 2011. Kun eteen tulee vastoinkäymisiä, itsepäisyytemme nousee pintaan ja painamme vain entistä lujempaa eteenpän”, selventää Tonny Andersen.

Vuonna 2017 Sinful voitti tanskalaisen verkkokauppapalkinnon vuoden erityisenä menestystarinana ja vuonna 2018 parhaana vientiyrityksenä. Sinful on kulkenut pitkän matkan pariskunnan pienestä kaksiosta miltei 4 000 neliömetrin kokoiseen toimisto- ja varastotaloon, johon Mathilde Mackowski, Tonny Andersen ja heidän yli 80 työntekijäänsä ovat juuri asettuneet.

 

Ilmoitus