Seksilelujätti lanseeraa oman sarjan maailman merien muoviroskasta

Kantaa oman kortensa kekoon ympäristön puolesta.

Muovi on merkittävä seksiteollisuuden materiaali, kertoo tuotteisiin erikoistunut verkkokauppa Sinful. Seksilelujätti lanseeraa nyt oman sarjan, joka kantaa nimeä ”Ohhcean” ja se on valtameristä sukellusta muovijätteestä tehty sarja. Idea tähän syntyi syntyi, kun yhtiön osaomistaja Mathilde Mackowski, joka on suuri luonnonystävä, sai ahaa-elämuksen ihailessaan rantamaisemaa. Hypnoottinen näky pilaantui, kun hän huomasi aalloilla laineilevat muotiroskat. Samalla alkoi tikittää ajatus kierrätysmuovista tehdyistä seksileliusta. 

Matka ideasta toteutukseen ei silti ollut mutkaton.

Ilmoitus

Prosessi on ollut pitkä. Tämä on vasta alkua, ja olemme valtavan innoissamme, että saimme aikaan ensimmäisen aallon lanseeraamalla ohhcean-tuotesarjan, Mathilde Mackowski kertoo. 

Jotta ideasta tuli totta Sinful aloitti yhteistyön #tiden kanssa, joka on yksi maailman johtavista ocean bound-muovin uusiokäyttäjistä ja kierrättäjistä.

Ohhcean-mallistoon kuuluu kolme ladattavaa laitetta: Magic Wand, G-pistevibraattori ja minivibraattori. Niiden väreissä heijastuu meren lempeät värit. Tuotteet on myös pakattu ympäristöystävälliseen pakkaukseen.

Sinful kertoo asiasta tiedotteessa.