Rusta laajentaa Varkauteen

Yhtiön 32. myymälä Suomessa.

Uuden tavaratalon myötä voimme tarjota Varkauden asukkaille ja muille paikkakunnalla asioiville kodin sisustuksen, kulutustavaroiden, puutarhanhoidon, remontoinnin ja vapaa-ajan tuotteita edullisilla hinnoilla. On hienoa päästä tarjoamaan varkautelaisille uudenlaisia ostokokemuksia, Rustan Suomen maajohtaja Tommy Dolivo kertoo tiedotteessa.

Rusta kertoo, että valikoima Varkaudessa on konseptin mukainen. Asiakkaille on tarjolla myös ulkopuutarhaosasto sekä laajennettu tee-se-itse-osasto sekä jouluvalikoima.

Ilmoitus

Rustan jouluhuoneet ovat näkemisen ja kokemisen arvioisia. Niitä kannattaa saapua katsomaan vaikka pidemmänkin matkan takaa. Tulemme tarjoamaan inspiroivan ja laajan jouluvalikoiman, jota Varkauden talousalueella ei ole ennen nähty. Myös aitojen joulukuusien valikoima meillä kuuluu Suomen laajimpiin. Luonnonkuusien myynti alkaa marraskuun puolivälistä ja jatkuu aina jouluaattoon asti, Tommy Dolivo sanoo.

Uusi myymälä sijaitsee Käsityökadulla entisen Prisman tiloissa ja se avataan tänään 3.11. Toimitilat on remontoitu Rustan toiveiden mukaisesti.

Rusta suunnittelee tavarataloverkoston laajentamista Suomessa ja tavoitteena on avata viisi uutta myymälää tilikauden 2021-2022 aikana. Seuraavan viiden vuoden Rusta aikoo tuplata tavaratalojen määrän.