Ruotsin K-Raudalle ja Onniselle uusi johtaja

Kaikki tavaratalot ovat kytkeytyneet verkkokauppaan.

Ilmoitus

Endre Espeseth on astunut Ruotsin K-raudan ja Onnisen uudeksi maajohtajaksi huhtikuun alusta. Espeseth on aikaisemmin työskennellyt maajohtajana Onniselle Puolassa sekä ollut vastuussa Norjan Onnisesta.

- Olen hyvin iloinen siitä, että Espeseth ottaa vastuun ja johtaa ruotsalaisen toiminnan kohti uutta tulevaa. Ruotsalaisessa rakennus- ja teknisessä kaupassa on suuret markkinat ja mahdollisuudet vaikka mihin sekä K-raudalla että Onnisella, kertoo K Group Building and Technical Traden puhemies Jorma Rauhala.

Panostus asiakkaisiin

Ruotsissa on tällä hetkellä 17 K-rautaa ja 12 Onninen Expressiä. Heinäkuussa 2018 avataan uusi tavaratalo Karlstadissa.

- K-rauta ja Onninen ovat upeita toimialoja, jotka haluavat auttaa asiakkaita onnistumaan projekteissaan. Ymmärrän rakennus ja teknisen kaupan ammattiasiakkaiden kimmokkeen. Lisäksi minulla on motivaatio rakentaa vahvoja yhtiöitä ja tavaramerkkejä, Endre Espeseth kertoo. Palvelemme tällä hetkellä ammattiasiakkaita, jotka toimivat käsityöläisinä, asentajina sekä yksityisyrittäjinä. Keskitymme tarjoamaan laajan tuotevalikoiman ja oheispalvelut sekä K-raudassa että Onnisessa. Asiakkaidemme tulee voida panostaa aikaansa palvelemaan omia asiakkaitaan ja toteuttamaan projektejaan, Espeseth jatkaa.

Kaikki tavaratalot ovat kytkeytyneet verkkokauppaan k-rauta.se ja onnshop.se –sivustojen kautta. Ammattiasiakkaat saavat tilaamansa tuotteet toimitettuna valitsemaansa projektipaikkaan ja kuluttaja voi valita toimituksen kotiin tai valitsemaansa tavarataloon.

- Kodin remonttireiskoille meillä on laaja tuotevalikoima K-raudoissa. Tulevaisuudessa kehitämme myös palvelua, jossa projektisuunnittelija auttaa asiakkaitamme toteuttamaan projektiunelmiaan tiedolla ja ammattitaidolla, Espeseth huomauttaa.

Tommi Kasurinen, joka on toiminut vt. maajohtajana marraskuusta 2017, palaa takaisin toimiinsa K Group Building and Technical Tradessa.

Ilmoitus