Ruotsalaisjätin suunnitelmat: Johtava asema lastentarvikkeiden myyjänä

Aikoo haastaa muut suuret toimijat – tavoitteena johtava asema.

Pohjoismaissa tunnettu verkkokauppa-alusta CDON kertoi eilen panostavansa tulevaisuudessa lastentarvikkeisiin ja kasvattavansa tätä segmenttiä.

Näemme, että yhä useammat asiakkaat ostavat leikkikaluja ja lastentuotteita netissä, erityisesti viimeisten viikkojen aikana. Viimeisen neljänneksen aikana vuonna 2019 myynti kasvoi yli 50 prosenttia ja koko vuonna 2019 näimme 30 prosentin kasvun lastentarvikkeissa ja leikkikalutuotteissa, yhtiön B2B ja B2C leikkikalujen liikealuepäällikkö Linda Andersson sanoo lehdistötiedotteessa.

Ilmoitus

 

”Näemme suuren potentiaalin”

Uuden panostuksen myötä CDON ottaa myös Adlibriksen lasten- ja leikkikaluvalikoiman kauppapaikalleen. Tällä hetkellä heillä on yli 100 kauppiasta, jotka myyvät leikkikaluja, mutta vain kymmenisen kappaletta näistä myy pelkästään lastentarvikkeita.

Meillä on nyt kymmenkunta ulkoista puhtaasti lastentarvikkeita ja leikkikaluja myyviä kauppiaita markkinapaikallamme ja näemme suuren potentiaalin tämän segmentin kasvattamisella muun muassa tunnettujen merkkien lastenvaunuilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme täyden valikoiman suurimmilta leikkikalumerkeiltä, Linda Andersson sanoo.

 

”Vain pinnanraapaisu”

Tällä hetkellä CDON tarjoaa yli 160 000 lastentuotetta markkinapaikallaan. Suunnitelmana on ottaa johtava asema tällä segmentillä.

Tavoitteenamme on tulla vauva- ja lastentuotteiden sekä leikkikalujen johtavaksi toimijaksi Pohjoismaissa. Tähän mennessä olemme vain raapaisseet pintaa, joten voimme tehdä vielä paljon, Linda Andersson sanoo.