Ruotsalainen Teknikdelar laajentaa Tanskaan ja Suomeen

”Haluamme näin antaa useammille mahdollisuuden pitää huolta puhelimestaan ja sillä tavoin vähentää negatiivista ympäristökuormitusta”.

Teknikdelar myy matkapuhelintarvikkeita ja varaosia. Ruotsalaisjätti kertoi äskettäin laajentavansa nyt pohjoismaisiin naapureihinsa Suomeen ja Tanskaan.

Laajentamalla Tanskaan ja Suomeen haluamme antaa yhä useammille mahdollisuuden korjata rikkinäisiä puhelimia, mikä on myös ympäristölle hyvä asia. On siksi ilon arvoinen asia, että voimme tarjota entistä useammille asiakkaille pohjolassa mahdollisuuden pitää paremmin huolta matkapuhelimistaan ja muista yksiköistä, jotta ne kestävät pidempään, yhtiön perustaja ja COO, Michel Alshammari sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Teknikdelar on jo aiemmin lanseerannut Norjassa, jossa se on saanut hyvin markkinaosuuksia. Laajentuminen entisestään tuntuu heidän mielestään oikealta, koska ympäristöajattelu Pohjoismaissa on samankaltaista.

Muissa Pohjoismaissa on samankaltainen vihreä ympäristöajattelu. Positiivinen laajentuminen Norjaan antaa meille toivoa, että panostus Tanskaan ja Suomeen onnistuvat. Jatkamalla tärkeää ympäristötyötämme, toivomme, että tanskalaiset ja suomalaiset huomaavat sen ympäristöystävällisen näkökulman, mikä puhelimen kunnostamisessa on. Sen lisäksi, että se on halvempaa, Alshammari sanoo.

Laajentamisen yhteydessä Teknikdelar kertoi niin ikään vaihtavansa maksupartneria. Yhtiö jättää Klarnan ja siirtyy Collectorin maksujärjestelmään.