Ruotsalainen Swedol ostaa Duunivarusteen – integroidaan Grolls-ketjuun

Kuopiolainen Duunivaruste siirtyy ruotsalaisomistukseen. Swedol Ab:n omistama Grolls Oy on allekirjoittanut keskiviikkona 29.8. sopimuksen kaikkien Duunivaruste Oy: n osakkeiden hankkimisesta. Duunivarusteella on vahva markkina- asema työvaatteissa ja henkilösuojaimissa Kuopion alueella. Yritys on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja vuonna 2017 Duunivarusteen liikevaihto oli noin 2,3 miljoonaa euroa ja sen kannattavuus oli hyvä.

Ilmoitus

Neljästä viiteen myymälään

Duunivaruste integroidaan työvaatteisiin ja henkilösuojaimiin erikoistuneen Grolls-ketjun kanssa, joka kasvaa neljästä viiteen myymälään Suomessa. Entiset omistajat jatkavat työskentelyään yrityksessä. Yhtiö liitetään Grolls-konserniin syyskuusta 2018 lähtien.

- Olen tyytyväinen, että voimme vahvistaa myymäläverkostoamme Duunivarusteella. Kuopio on tärkeä alue laajenemissuunnitelmassamme ja yrityksen mukana saamme vahvan tiimin, joka on kehittänyt yritystä vakuuttavalla tavalla, sanoo Grolls Oy:n toimitusjohtaja Miska Kaita lehdistötiedotteessa.

Duunivarusteen perustaja ja toimitusjohtaja Simo Sutinen on tyytyväinen kauppaan.

- Osana Grollsia pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja Grollsin laaja tuotevalikoima sekä läsnäolo useilla paikkakunnilla vahvistavat kasvumahdollisuuksiamme. Odotan tulevaa innolla päästessäni kehittämään liiketoimintaa osana Grolls-ketjua, hän sanoo.

Swedol-konsernilla on ennestään verkkokauppoja ja noin 100 myymälää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Virossa.

- Yritysostot ovat tärkeä osa kasvuamme, ja Suomi on markkina, jossa meillä on suuria mahdollisuuksia. Olen iloinen voidessani toivottaa Duunivarusteen tervetulleeksi Swedol perheeseen , sanoo Swedolin Ab:n toimitusjohtaja Clein Johansson Ullenvik.