Ruotsalainen Lager157 etabloitumassa Suomeen – ”Etsimme toimitiloja”

”Tavoitteena 15 kivijalkaliikettä Suomessa.”

Ruotsalainen vaatealan yritys Lager157 aikoo rantautua vielä syksyn aikana Suomeen. Yhtiö panosti jokin aikaa sitten toiminnallisiin ulkoilu- ja treenivaatteisiin, mikä oli asiakkaiden mieleen, sillä se kategoria kasvoi tammi-kesäkuun aikana jo olemassa olevilla markkinoilla 50 prosenttia edellisvuoteen verrattuna.

Viime vuonna yhtiö lähti kotimaansa Ruotsin rajojen ulkopuolelle ja avasi fyysisiä liikkeitä sekä verkkokaupan Norjassa. Eikä laajentumissuunnitelmat jää tähän. Lager157 ilmoitti eilen, että nyt haussa on uusia etabloitumiskohteita Norjassa ja syksyn aikana yhtiö avaa myös Suomessa.

Ilmoitus

Etsimme sopivaa paikkaa ja ehtoja Suomessa, mutta meillä on jo tytäryhtiö ja olemme valmiita aloittamaan syksyn aikana. Edellytykset ovat oikeat, Lager 157:n operatiivinen johtaja Johanna Winther kertoo Ehandelille.

Etsimme tiloja, jotka ovat suunnilleen 2000 neliömetriä yhdessä kerroksessa, mielellään ”bigboxalueella”. Meillä ei voi juurikaan olla pienempää, koska haluamme esitellä koko konseptimme, mikä pitää sisällään muun muassa denimin, basictuotteet, outdoorin, treenivaatteet ja sneakersit sekä aikuisille että lapsille.

Lager 157 panostaa täysillä omnikanavaiseen toimintaan ja tarkoituksena on aloittaa Suomessa, kuten Norjassa viime vuonna, sekä kivijalkaliike että verkkokauppa.

Suomen kaltaisessa Norjassa myynti on lähtenyt niin hyvin käyntiin, että yhtiö etsii jo uusia mahdollisuuksia.

Norjassa meillä on verkkokauppa ja tällä hetkellä kolme liikettä, mutta etsimme myös siellä tiloja uusille kivijalkaliikkeille. Meillä on tavoitteena vähintään 15 kappaletta myymälöitä Norjassa ja suurinpiirtein yhtä monta myymälää Suomessa, Johanna Winther kertoo yhtiön kunnianhimoisesta tavoitteesta.