Ruohonjuuri avaa myymälän Vantaalle

Työllistää seitsemän henkilöä.

Ilmoitus

Luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut vähittäiskauppaketju Ruohonjuusi avaa perjantaina 1.2 myymälän kauppakeskus Jumboon Vantaalle.

Yrityksen tiedotteen mukaan lähtökohdat uudelle myymälälle ovat suotuisat, koska minnekään muualle Ruohonjuurta ei ikinä ole toivottu niin paljon kuin Vantaan Jumboon.

Ilmoitus

– Meillä on 209 neliömetrin laajuudelta upeita, kestävän elämäntavan iloisia puolia edustavia laatutuotteita. Hyllymme suorastaan notkuvat hyvän elämän eväitä lattiasta kattoon saakka. Henkilökunta on uudesta myymälästä fantastisen innostunutta – olo on itsellänikin melkein kuin maailmanvalloittajalla, Jumbon Ruohonjuuren myymäläpäällikkö Marika Auersalmi sanoo yrityksen tiedotteessa.

Alkuvaiheessa Jumbon Ruohonjuuri työllistää seitsemän ihmistä. Erityisen ylpeitä Jumbon Ruohonjuuressa ollaan luonnonkosmetiikkavalikoimasta.

–  Yhteishenki Jumbon kauppakeskuksen yrittäjien kesken on mainio. Jätelaiturillakin moni on hymyillen toivottanut meidät tervetulleeksi, Ruohonjuuri-hupparissa arkisiakin asioita edistänyt myymäläpäällikkö kehuu.