Ruohonjuuren Happy Food Store-ketju rajussa kasvussa Ruotsissa

Ruohonjuuri avasi Happy Food Storen Tukholman Sveavägenillä tammikuussa 2018. Nyt suunnitelmissa on Ruotsin valloitus.

Ruohonjuuren Happy Food Store on saavuttanut paikkansa tukholmalaisasiakkaiden keskuudessa. Yritys avaa nimittäin uuden liikkeen perjantaina Tukholman eteläpuolelle Liljeholmenin kauppakeskukseen.

- Asiakkaat odottavat jo malttamattomina myymälän avaamista. He ovat jopa kurkkineet pressujen alle ja olleet todella kiinnostuneita siitä, mitä tuleman pitää, Ruohonjuuren Ruotsin toiminnoista vastaava Fanny Kallinen kertoo yrityksen tiedotteessa.

Ilmoitus

Suomalaisen luonnonkosmetiikan menekki trenditietoisten ruotsalaisten keskuudessa on suuri ja Ruohonjuuren tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu kivijalkaverkoston laajentaminen.

- Tukholmassa aletaan nyt uskoa, että olemme tulleet tänne jäädäksemme. Happy Food Store -perhe tulee kasvamaan edelleen. Suunnitelmissamme on avata viisi myymälää muutaman vuoden sisällä. Asiakkailta on tullut lukuisia toiveita uusista sijainneista, mutta avaamme ensin Liljeholmenin myymälän ja sen jälkeen keskitymme seuraaviin puoteihin, Kallinen kertoo.

Happy Food Storen myötä monet pienemmät suomalaisyritykset ovat saaneet jalansijaa länsinaapurissa. Ruohonjuuren tiedotteen mukaan esimerkiksi jyväskyläläisen Rawmance-perheyrityksen tuotteet menevät Tukholmassa kuin kuumille kiville. Myös Frantsilan ja Flow Cosmeticsin tuotteet puhuttelevat ruotsalaisia.