Revolut on nyt pankki myös Suomessa

Revolut avaa eurooppalaisen pankkitoimintansa myös suomalaisasiakkaille.

Maailmanlaajuinen rahoitusalusta Revolut ottaa tänään käyttöön eurooppalaisen erikoispankkilisenssin Suomessa. Revolut kertoo asiasta tiedotteessa.

Toisin sanoen Revolutiin tehdyt talletukset suojataan nyt talletusjärjestelmän puitteissa. Asiakkaan on päivitettävä sovelluksensa Revolut Bankiksi. Talletussuojan 100 000 euroon saakka takaa Liettuan valtion talletus- ja sijoitusvakuutusyhtiö.

Ilmoitus

Tähän mennessä Revolut on houkutellut yli 25 000 asiakasta Suomessa ja nopeasti kasvava fintech luottaa siihen, että talletustilit sekä Revolutin laaja tuote- ja palveluvalikoima tarjoavat asiakkaille enemmän hallintaa, arvoa ja turvallisuutta kuin perinteiset pankit, yhtiö kirjoittaa. 

Revolut on yksi nopeimmin kasvavista fintech-yrityksistä Euroopassa, koska asetamme asiakkaan kaiken toimintamme ytimeen. Tuotesuunnittelumme on vertaansa vailla, meillä ei ole piilokuluja, ja kehitämme jatkuvasti uusia ja innovatiivisia rahoitustuotteita, Joe Heneghan, Chief Executive Officer of Revolut Bank, sanoo ja jatkaa:

Pankin käynnistäminen Suomessa lisää asiakkaidemme turvallisuutta ja luottamusta sekä mahdollistaa lukuisten uusien tuotteiden ja palveluiden lanseerauksen tulevaisuudessa.

Revolutilla on kansainvälisesti 18 miljoonaa asiaskasta. Vuonna 2020 Revolut lanseerasi pankin Puolassa ja Liettuassa, aloitti erittäin kilpailukykyisten luottotuotteiden tarjoamisen molemmissa maissa ja jatkoi laajentumistaan ​​EU:ssa. Tultuaan tänään 10 uudelle markkina-alueelle, mukaan lukien Suomi, Revolut Bank toimii nyt 28 EU-markkinoilla. 

Pankkilisenssi antaa Revolut Bankille mahdollisuuden tarjota pankkipalveluita Revolut-sovelluksen kautta sekä muiden Revolut-konserniin kuuluvien yritysten tarjoamia rahoituspalveluita ja tuotteita.

Revolut aloitti toiminta Britanniassa vuonna 2015 ja sen kautta tehdään tällä hetkellä 150 miljoonaa tilitapahtumaa kuukaudessa.