Retkeilyalan kotimainen toimija viettää juhlavuotta

Partiovaruste toimii nykyään nimellä Scandinavian Outdoor. Ketju viettää nyt juhlavuotta täyttäessään 50 vuotta.

Partiovaruste perustettiin vuonna 1970 ja sen legendaarinen liike Turun Läntisenkadulla on edelleen monien muistissa. Nyt ketju kulkee nimellä Scandinavian Outdoor ja toiminta on levinnyt myös ulkomaille, mutta sen pääkonttori ja verkkokaupan logistiikka ovat edelleen Turussa. Scandinavian Outdoorilla on seitsemän liikettä Suomessa ja se toimittaa verkkokauppansa kautta tuotteita kautta maailman.

Moni ei ehkä tiedä, että retkeilyalalla ei ole enää muita kotimaisia ketjuliikkeitä. Koronan myötä Suomessa syntyi huikea retkeilybuumi sekä halu auttaa kotimaisia yrityksiä. Olemme ylpeästi kotimainen yritys, ja haluamme myös tukea muita kotimaisia retkeilyalan toimijoita. Siksi teetimme esimerkiksi 50-vuotisjuhlamallistomme vain kotimaisten valmistajien kanssa, toimitusjohtaja Johanna Rantala kertoo tiedotteessa

Ilmoitus

Toinen juhlavuotemme teema on vastuullisuus. Tämä aihe on nykyään tapetilla, mutta meillä se on ollut toimintamme ytimessä alusta saakka. Meille vastuullisuus tarkoittaa laadukkaita tuotteita, jotka kestävät pitkään ja joita voi korjata. Lisäksi haluamme opastaa ihmisiä vastuulliseen käyttäytymiseen luonnossa. Siksi olemme julkaisseet Vastuullisen retkeilijän muistilistan, johon jokainen voi tutustua esimerkiksi täällä ennen retkelle lähtöä, Rantala lisää.

 

Scandinavian Outdoor järjestää Teijossa luontopäivän lauantaina 29.8. Teijosta lähetettävää ohjelmaa voi jokainen retkeilystä kiinnostunut seurata Facebook-liven välityksellä. Päivän Facebook-tapahtuma löytyy täältä.