Rescue Dog-kuosi löytyy nyt myös kumisaappaista

Paola Suhosen ja Tokmannin Nordic Tricot by Ivana -vaatemalliston Rescue Dog-kuosi on laajentunut naisten ja lasten kumisaappaisiin.

Rescue Dog -kuosissa on itselleni aidosti koskettavaa, sanomallista ja henkilökohtaista asiaa. Kuosin taustalla ovat eläinten oikeudet ja vapaaehtoistyössä viettämäni ajanjakso romanialaisessa koiratarhassa. Kaikki kuosiin kuvaamani koirat ovat pelastuneet ja löytäneet uudet omistajat, muotoilija Paola Suhonen kertoo koirakuvion taustasta.

Tokmannin ja Suhosen yhteistyö Nordic Tricot by Ivana Helsinki on herättänyt mielenkiintoa asiakkaissa ja brändin laajentumista on toivottu.

Ilmoitus

Haluamme Nordic Tricot by Ivana Helsingin tuotteiden olevan luonnollinen osa asiakkaidemme elämää. Kumisaappaissa Ivana Helsingin suosikkikuosin tyylikkyys yhdistyy monikäyttöisyyteen ja syysarjen käytännöllisyyteen, Tokmannin Design Manager Lilli Hietala kertoo tiedotteessa.

Vedenpitävät kumisaappaat soveltuvat niin marjametsälle, kaupunkikävelylle, kauppareissuille kuin päiväkodin ja koulun pihallekin. Olemmekin erittäin luottavaisia sen suhteen, että kumisaappaat vastaavat asiakkaidemme toiveita ja täydentävät erinomaisesti suosittuja Nordic Tricot by Ivana Helsinki -vaatemallistojamme, Hietala jatkaa.

Kumisaappaita myydään valituissa Tokmannin myymälöissä sekä Tokmannin verkkokaupassa.