Rejlers Finland avaa insinööripalvelujen verkkokaupan

”Näyttää suuntaa Z-sukupolven ostotottumuksiin”.

Rejlers kertoo tänään avaavansa verkkokaupan 1.9.2021. Yhtiö kirjoittaa tiedotteessa, ettei idea ole syntynyt poikkeusolojen seurauksena vaan kyseessä on pitkään haudottu hanke. Verkkokauppa on todennäköisesti ensimmäinen laatuaan ja myynnissä on insinööripalveluita.

Verkkokauppahanke esiteltiin teollisuustoimialan ja koko yhtiön johtoryhmässä, joissa molemmissa nähtiin verkkokaupalla olevan vahva uutuusarvo asiantuntijapalveluiden myynnissä sekä houkuttelevuustekijä diginatiivien ostajien piirissä, Tero Vuonos, Vice President, Customers, Rejlers Finlandilta kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Rejlers haluaa vastata muun muassa Z-sukupolven, joka on pian siirtymässä työelämään, tottumuksiin.

Entistä suurempi osa palveluista ja niiden myynnistä siirtyy maailmassa verkkoon, eivätkä asiantuntijapalvelut ole siinä poikkeus. On mielenkiintoista nähdä kuinka markkina ottaa vastaan tämän tavan tehdä asiantuntijapalvelujen kauppaa, Vuonos selvittää.

Rejlers kirjoittaa, että asiakaskokemus ja asiakaspalvelu ovat edelleen tärkeässä roolissa, vaikka palvelun osto siirtyykiin verkkoon.

Tuotteemme ovat jalostettu tarkasti määritettyyn tarpeeseen, eikä niiden kuvaukset jätä asiakkaillemme epäselvyyttä millaista palvelun sisältöä asiakas voi tuotteen ostettuaan meiltä odottaa. Tuotteistettuja palveluja myydään tiukan aikaraamin puitteissa. Jokaiselle tehtävälle on varattu oma aikansa ja siinä on pysyttävä, Tero Vuonos sanoo.

Rejlers tarjoaa verkkokaupassaan aluksi 15 erilaista tuotetta, jotka palvelevat erilaisia yrityksiä siitä huolimatta millä alalla ne toimivat. Tämä on samalla pilotti, jolla kartoitetaan palvelujen kysyntää.

Verkkokauppatuotteet palvelevat kaikenlaisia kohderyhmiä, kuten tuotantolaitoksia, laitevalmistajia, yrittäjiä ja perheyrityksiä. Lisäksi nykyiset asiakkaat saattavat löytää valikoimasta palvelun, jota eivät ole vielä käyttäneet. Verkkokauppa saattaa tarjota kontaktipinnan myös kokonaan uudelle asiakaskunnalle, joka ei ole aikaisemmin käyttänyt insinööritoimistojen palveluja, Vuonos kertoo tiedotteessa.

Rejlersin verkkokauppa aukeaa 1.9 ja siihen voi käydä tutustumassa täällä.

Ilmoitus