Reiman uusi palvelu: tilaa lasten kausivaatteet kotiin pakettina

Reima avasi uuden palvelun Reima Kit, joka tuo lasten kausivaatteet suoraan kotiin silloin, kun niiden tarve on huutavin.

Reima kertoo tänään, että uuden palvelun kautta voi klikata vaatepaketit kevään, syksyn ja talven kaikkein kylmimmille keleille. Palvelu toimii kuukausimaksulla, mutta vaatteet voi maksaa myös yhdellä kertaa.

Reiman digitaalisen asiakaskokemuksen johtaja Johanna Sarviharju kertoo Reiman tiedotteessa, että yhtiön keskeinen periaate on juuri tämä – tuoda helpotusta lapsiperheiden arkeen.

Ilmoitus

Vaatteiden ostaminen verkosta on monille jo arkinen asia. Myös erilaiset kiinteään kuukausimaksuun perustuvat palvelut lisäävät jatkuvasti suosiotaan. Tässä palvelussa yhdistyvät molempien parhaat puolet. Vaateostokset voi tehdä vaivattomasti kotisohvalla yhdessä lasten kanssa. Silloin ne ovat varmasti myös mieleisiä, Sarviharju sanoo tiedotteessa.

Paketti sisältää tarvittavat vaatteet ja värin voi valita. Tuotteet voi myös vaihtaa, jos niiden väri tai koko ei ole mieleen, ja paketti on mahdollista tilata lapsen nimellä.

Se on monelle lapselle iso juttu, kun pääsee avaamaan omalla nimellä tullutta vaatelaatikkoa, Sarviharju muistuttaa.

 

Reiman kautta voi hoitaa myös vaatteiden kierrätyksen

Mikäli lapsella ei ole pienempiä sisaruksia tai muita tuttuja, jotka tarvitsevat jo pieneksi jäävät vaatteet, niistä eroon pääseminen saattaa olla yllättävän vaikeaa. Tätäkin Reimalla on ajateltu, sillä vaatteet voi lähettää postimaksutta Emmy-verkkokauppaan.

Emmy on käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa ja myyjä saa myyntihinnasta osan takaisin.

Kiertotalous on tärkeä osa yritysvastuutamme. Lisäksi laatumerkit löytävät aina ostajansa myös käytettyinä, Sarviharju sanoo.

 

Ilmoitus

Sääsovellus auttaa valitsemaan oikeat vaatteet

Reimalla on myös sovellus Reima Weather, josta voi katsoa mikä olisi kullekin päivälle sopiva asustus. Sääappi kertoo nopeasti päivän kelit.

Reima kertoo edelleen, että Reima Kit ja Reima Weather on pohjustanut yhtiötä laajentumaan uusille markkinoille ja nyt se hakee uutta jalansijaa Pohjois-Amerikasta.

Reima on tällä hetkellä iso toimija Pohjoismaiden lisäksi Venäjällä ja Keski-Euroopassa.