Ravintoloiden uudessa nettivarauspalvelussa voi tilata menun ja juomat etukäteen

Hinta muuttuu varauspäivän mukaan.

Ilmoitus

Torstaina avaataan uudenlainen ravintolan nettivarauspalvelu, jossa asiakas voi pöydän lisäksi varata ruoan ja juomat etukäteen. Mitä aikaisemmin varaus tehdään, sitä halvemmaksi ruokailu tulee maksamaan.

Book & Order kertoo lehdistötiedotteessa, että sen varauspalvelusta hyötyvät sekä asiakas että ravintola. Toukokuun viimeisenä päivänä avautuvan palvelun ydin on paremman ravintolaelämyksen tarjoaminen ja ravintolan toiminnan sujuvoittaminen.

Dynaamisempi hinnoittelu ja dynaamisempi toiminta

Asiakas voi varata pöydän, menun ja juomat etukäteen netissä koko seurueelle tai osalle seuruetta. Mitä aikaisemmin varaus tehdään Book & Order -palvelussa, sitä enemmän asiakas saa etua, sillä hinta muuttuu varauspäivän mukaan.

Ennakkovarausten ansiosta ravintola pystyy valmistautumaan paremmin, jolloin palvelu on nopeampaa ja parempaa ja ruokatuote on tasalaatuisempaa. – Myös ravintolan muu toiminta, kuten raaka-ainetilaukset, ruokahävikin vähentäminen, henkilökunnan vuorolistojen suunnittelu ja ravintolan muu logistiikka helpottuu huomattavasti ennakkotilausten ansiosta. Tämä mahdollistaa ravintoloitsijalle sen, että etukäteen varanneille ja maksaville asiakkaille voi tarjota edullisempia hintoja, sanoo Book & Ordering perustaja Henry Johansson, jolla on pitkä tausta ravintola-alalla.

– Dynaaminen hinnoittelu mahdollistaa erilaisen hinnoittelun eri päivinä, jolloin kysyntään voidaan reagoida paremmin jo etukäteen eikä viime hetken kampanjoilla, sanoo Henry Johansson tiedotteessa.

Useat samantyyppiset liiketoiminta-alueet, kuten hotelli- ja matkailuala ovat jo vuosia osoittaneet, että muuttuva hinnoittelu parantaa kokonaiskannattavuutta palveluntarjoajalle.

Mukana tunnettuja ravintoloita

Book & Orderissa on mukana Helsingin maineikkaimpia ravintoloita, kuten Töölön klassikkoravintola Lehtovaara ja Helsingin tunnetuin ranskalainen bistro Carelia. Palveluun kuuluu myös uudempia ravintolaelämyksiä, kuten moderni ja rento aasialaisravintola Kungfu Kitchen ja Suomenlinnan historiallisissa saaristomaisemissa sijaitseva Susisaaren Ruokala. Book & Orderin varausjärjestelmään tulee lähiaikoina kattava valikoima muitakin ravintoloita.

Book & Order-nettipalvelu avaa 31.5.2018 klo 08:00

Ilmoitus