Ravintolavaunusta tuli verkkokauppa

VR tuo nyt ravintolavaunun suosituimmat annokset suoraan kotiin.

Kun junien ravintolapalvelut ovat väliaikaisesti tauolla, VR kokeilee uutta ruokapalvelua Helsingin kantakaupungin alueella. Ravintolavaunun suosituimmat annokset on voinut tilata kotiin eilisestä alkaen. Annokset tilataan verkkokaupasta ja ne kyyditetään tilattuun paikkaan sähköllä toimivalla ”lihapulla-autolla”. Annokset voi tilata joko itselle tai koko perheelle ja VR lupaa, että maksutapojen valikoimaa tullaan lisäämään matkan varrella.

Halusimme ilahduttaa asiakkaitamme ja helpottaa arkea tarjoamalla mahdollisuuden nauttia suosituimmista tuotteistamme myös tänä poikkeusaikana. Vaikka ravintolavaunu ei tällä hetkellä raiteilla kuljekaan, sähköllä kulkeva lihapulla-automme toimittaa tilaukset ketterästi suoraan kotiovelle, ravintolavaunun tuotteista vastaava tuotepäällikkö Tapio ”Chef Tapsa” Kyllönen kertoo.

Ilmoitus

Asiakkaan tarvitsee vain lämmittää ateria.

Monella on ravintolavaunussa omat lempiannoksensa, ja olemmekin halunneet valita listalle juuri näitä tuttuja ja maukkaita suosikkeja. Ravintolavaunun kiistaton ykkösannos on lihapullat, joita myydään yhteensä 170 000 annosta vuodessa. Annoksen liha tulee kotimaisilta sopimustiloilta ja peruna Pohjanmaalta, joten lihapullia popsimalla tukee samalla kotimaista tuotantoa. Lohikeitto on toinen kestosuosikki, tomaattipasta puolestaan maistuu myös kasvissyöjille. Annokset on helppo lämmittää nopeasti vaikka koko perheelle, ja ohjeet tulevat toimituksen mukana, Kyllönen kertoo.

Yksittäisten annosten lisäksi VR tarjoaa erilaisia perhepaketteja, mikä on vaivaton ratkaisu arjen ruokapöytään.

Myös ravintolavaunun annosten tilauspalvelulla halutaan pitää arkielämän rattaat pyörimässä ja tarjota ratkaisuja sujuvaan arkeen poikkeusoloissa. Uutta kokeilemalla voidaan parhaimmillaan luoda työtä tilanteessa, jossa monella alalla on jouduttu turvautumaan lomautuksiin, yhtiö kirjoittaa tiedotteessa.

VR ajaa edelleen junavuoroja tärkeimmillä reiteillä ja runsaalla kalustolla.