Rantamuotia kalifornialaiseen tapaan – nuoren suomalaisen perustama ASUYAMA lanseeraa uuden malliston

Tavoitteena jälleenmyyjäverkosto Suomessa sekä kansainvälistyminen.

Ilmoitus

Suomalainen ASUYAMA lanseeraa toisen mallistonsa. ASUYAMAn takana on nuori beach wear -muodin lupaus Tiina Asujamaa. Kalifornialaisesta biitsielämästä vaikutteita saaneissa vaatteissa yhdistyvät rento rantaelämätyyli, ympäristöystävällisyys ja täydellinen istuvuus sekä mukavuus.

Nyt lanseerattava mallisto on eksklusiivinen, sillä jokaista vaatetta on valmistettu vain noin 50 kappaletta. Vaatteet valmistetaan Virossa ja ovat myynnissä ASUYAMA onlinekaupassa www.asuyama.com. Uuden malliston vaatteiden ja uima-asujen hinnat ovat noin 40-90 euroa. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluvat jälleenmyyjäverkosto Suomessa sekä kansainvälistyminen.

- Ympäristöystävällisyys sekä vaatteiden istuvuus ja mukavuus ovat minulle ensiarvoisen tärkeitä asioita vaatteiden suunnittelussa, ja ne ovat myös selkeitä lähtökohtia materiaalivalinnoissa. Haluan suunnitella vaatteita, jotka korostavat naisen vartalon parhaimpia piirteitä, ja joissa nainen tuntee olonsa itsevarmaksi ja hyväksi, sanoo ASUYAMAn perustaja ja suunnittelija Tiina Asujamaa, lehdistötiedotteessa..

Tiina Asujamaa inspiroitui huolettomasta biitsielämästä

ASUYAMAn perustaja ja suunnittelija, Tiina Asujamaa, opiskeli vaatesuunnittelijaksi Kaliforniassa, jossa myös ASUYAMA sai alkunsa. Vaatemerkki syntyi intohimosta luoda huolettoman rantaelämän inspiroimia, kauniita ja laadukkaita uima-asuja sekä vaatteita.

- Mietin kyllä, voiko suomalainen suunnitella rantamuotia. Olin luonut uraa muodin parissa jo pitkään ja jollain tapaa olin aina tiennyt suunnittelun kiinnostavan minua. Kaliforniassa ajatus kirkastui. ASUYAMA on syntynyt intohimosta ja halusta tehdä sitä, mistä itse nauttii. Haluan suunnittelemillani vaatteilla välittää tätä itsevarmaa ja hyvää oloa, hän sanoo.

Ennen opiskelujaan Asujamaa ehti työskennellä stylistinä Yhdysvalloissa ja pääsi kartuttamaan kokemustaan mm. red-carpet stylisti Jessica Pasterin assistenttina. Yhdessä he stailasivat Hollywoodin suurimpia tähtiä, kuten Chrissy Teigenin, Miranda Kerrin, Emily Bluntin ja Leslie Mannin, juhliin, kuten Oscars, Golden Globe ja Vanity Fair. Red carpet -stailauksien ohessa hän työskenteli monien eri muotilehtien kuvauksissa, kuten Vogue Australia, Marie Claire UK, Harpers Bazaar Germany.