Pure Wasten kankaiset kasvomaskit suurten toimijoiden verkkokauppoihin

Suomalaisen tekstiilialan kiertotaloustoimijan Pure Waste Textilesin kankaiset kasvomaskit löytyvät nyt Verkkokauppa.comista.

Sokos ja Stockmann ovat niin ikään ottaneet ne valikoimaansa ja ne ilmestyvät näiden liikkeiden hyllyille sekä verkkokauppoihin viimeistään viikolla 19.

On ilo päästä toimimaan ketterällä aikataululla suomalaisen toimijan kanssa. Asiakkaamme ovat toivoneet kasvomaskeja valikoimiin ja on hienoa vastata kysyntään kotimaisilla tuotteilla, Verkkokauppa.comin valikoimapäällikkö Antti Suomalainen sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Pure Waste Textiles on aloittanut kasvomaskien tuotannon nopealla aikataululla.

Suomalaiset ovat kiinnostuneita kasvomaskeista, vaikka niiden käytöstä ei olekaan tullut viranomaisilta virallista suositusta. Monet haluavat vähentää riskiä, että tietämättään levittävät virusta yleisillä paikoilla, Anders Bengs Pure Waste Textilesista sanoo.

Pure Waste aloitti kangasmaskien myynnin omassa verkkokaupassaan huhtikuun alkupuolella ja niitä on tilattu jo tuhansia.

 

Pelasti Finsoffat Oy:n työntekijät lomautukselta

Kangasmaskien valmistaminen ei ole hyvä uutinen pelkästään kuluttajalle, sillä projekti loi yhteistyön Finsoffat Oy:n kanssa ja huonekaluvalmistajan ompelijat alkoivat valmistamaan kankaisia maskeja Keravalla. Yhteistyön ansiosta Finsoffat Oy pystyi perumaan jo ilmoitetut lomautukset.

Tämä yhteistyö on meille todella tervetullut keino tukea tehtaamme toimintaa Keravalla koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa. Saamme yhteistyön avulla ylläpidettyä ompelutuotantoa, johon kysynnän vaihtelut heijastuvat ensimmäisenä. Asiakasvirtojen hetkellinen vähentyminen myymälöissä on pakottanut meidät pohtimaan ydintoimintaamme tukevia toimia sekä uusia yhteistyömalleja, ja yhteistyö samanlaisen arvomaailman omaavan kumppanin kanssa sopii meille paremmin kuin hyvin, Finsoffat Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Honkanen kertoo.

Kangasmaskien valmistus on ollut piristysruiske myös Pure Waste Textilesille, joka valmistaa laatulankoja, kankaita ja vaatteita Aasiassa sijaitsevien ompelutehtaiden ylijäämäkankaista ja leikkuujätteestä.

Korona on vaikuttanut myös meidän toimintaamme. Hiipuneen kysynnän ja Intiassa suljettuna olevan tehtaamme takia olemme joutuneet lomauttamaan Helsingin-toimistomme väkeä, Anders Bengs sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus