Prisman kotiinkuljetus nyt koko pääkaupunkiseudulla

Prisman kotiinkuljetus on saatavilla nyt Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla, Järvenpäässä, Tuusulassa sekä Hyvinkäällä.

Ruoan verkkokaupan kovin kysyntäpiikki on tasaantunut, mutta tilausmäärät jatkavat yhä kasvuaan. Vapaita toimitusaikoja on saatu merkittävästi lisää. Kiihdytimme uusien kerääjien perehdytystä ja nyt keräilyä tehdään myös öisin. Nopeutimme uusien ruoan verkkokaupan toimipisteiden avaamista kevään aikana, HOK-Elannon verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua sanoo.

Prisma lähti vastaamaan verkkokaupan kovaan kysyntää laajentamalla kotiinkuljetuksen mahdollisuutta. Nyt Prisman kotiinkuljetus kattaa koko Helsingin, Espoon ja Vantaan, pois lukien Suomenlinnan ja saaristoalueet. Prisma toimittaa ostokset kotiin myös koko Järvenpään ja Keravan alueella sekä laajasti Tuusulassa ja Hyvinkäällä, yhtiö kertoo tänään.

Ilmoitus

Kotiinkuljetusten lisäksi on avattu myös uusia noutopisteitä. Keväällä on avattu uudet noutopisteet Prisma Viikkiin, Prisma Hertsiin, Prisma Hyvinkäälle sekä Kodin Terra Tuusulaan. HOK-Elanto aikoo avata ruoan verkkokaupan noutopisteen kaikkiin Prismoihinsa tämän vuoden aikana.