Prisma ja K-Citymarket avaavat yhteisen noutopisteen Vantaalle

Pian ruokakassin voi hakea vaikka yöllä.

Prisma ja K-Citymarket avaavat yhden maan suurimmista noutopisteistä P3-pysäköintasoon Jumboon Vantaalle.

Kumpikin oli tahoillaan meihin yhteydessä halustaan löytää paikka toimivalle verkkokaupan noutopisteelle, ja päädyimme ehdottamaan yhteistä tilaa. Tulevaisuudessa on mahdollista, että jotkut muutkin kauppakeskustoimijat haluavat alkaa hyödyntää pistettä, Jumbon kauppakeskusjohtaja Olli Lehtoaro kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Uusi noutopiste avautuu elokuun viimeisellä viikolla ja palvelee aluksi arkisin kello 10-20 ja lauantaisin kello 10-17. Myöhemmin syksyllä se sinne ilmestyy myös itsepalvelulokerikot, minkä jälkeen pisteestä voi hakea ostokset mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Tilaukset tehdään tietenkin kummankin omassa verkkokaupassa. Tilauksen saa noutopisteestä mukaansa muutamassa minuutissa. Asiakas ilmoittaa yhdellä linkin klikkauksella olevansa paikalla, ja henkilökunta tuo tilauksen asiakkaan autolle. Ostokset voi tietysti ottaa mukaan vaikkapa muun asioinnin, ravintolakäynnin tai elokuvan jälkeen, HOK-Elannon verkkokaupasta ja digitaalisista palveluista vastaava kehitysjohtaja Jukka Ranua sanoo.

Noutopisteen kapasiteetti on useita satoja tilauksia päivässä.

Noutopiste sijaitsee P3-parkkitasolla pullonpalautuksen vieressä, eli sijainti on erittäin hyvä ja helposti saavutettavissa. Kauppakeskus Jumbon sijainti lentokentän tuntumassa ilahduttanee jatkossa työmatkaliikenteen lisäksi myös kotiin palaavia matkustajia, jotka ovat lähtiessään tyhjentäneet jääkaappinsa, K-Citymarket Jumbon kauppias Sami Hertell arvioi.

Tilojen muutostyöt, kylmiöt, ajojärjestelyt ja it-tekniikka nostivat investoinnin arvon yli puoleen miljoonaan euroon, kumppanukset kertovat tiedotteessa.