Prisma ja Hope yhteistyössä: joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille verkosta

Prisman asiakkaat lahjoittivat viime vuonna yli 6800 joululahjaa lapsille ja nuorille verkossa eri puolilla Suomea.

Prisman verkkokauppa tekee yhteistyötä Hope Yhdessä ja Yhteisesti ry:n kanssa jo viidettä vuotta ja Prisma.fi verkkokaupasta voi ostaa joululahjoja lapsille ja nuorille, joiden perheiden talous on tiukilla. Pääkaupunkiseudulta alkanut yhteistyö laajeni viime vuonna valtakunnan kattavaksi.

Asiakas voi valita 17 Hope ry:n toimipisteen joukosta mille paikkakunnalle hänen lahjoituksensa kohdentuu. Paikkakunta valitaan Prisman verkkokaupassa toimitustapavalinnan yhteydessä ja Hopen vapaaehtoiset toimittavat lahjat paikallisille apua tarvitseville lapsiperheille.

Ilmoitus

Saimme viime vuonna asiakkailtamme paljon kiitosta siitä, että keräys laajeni valtakunnalliseksi ja saimme näin yhdessä luotua jouluiloa yhä useammalle lapselle ja nuorelle. Lahjoituksia tehtiinkin ennätysmäärä, yli 2400 Hope ry:lle lahjoitettua tilausta. Yhteensä lahjoja kertyi yli 6800, sillä monissa tilauksissa lahjoitettiin useampia tuotteita. Hope ry tekee tärkeää työtä vähävaraisten lasten ja nuorten tukemiseksi, ja olemme iloisia, että yhteistyön myötä asiakkaillamme on tänäkin vuonna mahdollisuus tehdä lahjoituksia helposti kotoa käsin, S-ryhmän käyttötavarakaupan johtaja Virpi Viinikainen sanoo tiedotteessa.

Joululahjakeräykseen voi lahjoittaa minkä tahansa Prisman verkkokaupasta löytyvän tuotteen ja tilaukseen voi laittaa niin monta tuotetta kuin omaan budjettiin sopii. Joululahjatilaukseen ei tule toimitusmaksua vaan Prima tarjoaa sen.

Prisma.fi:n sivulta löytyy Hope ry:n luoma toivelista, josta voi hakea inspiraatiota eri ikäisten lasten ja nuorten toivelahjoista.

Yhä useampi perhe on kaivannut apuamme tänä vuonna. Se tulee heijastumaan myös jouluun, sillä monissa perheissä lapsen tai nuoren joululahja ei todella ole itsestäänselvyys. Prisman verkkokaupan kampanjan avulla voimme tehdä yhdessä lasten toiveista totta ja välittää joulumieltä aivan konkreettisesti eteenpäin, Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila sanoo.

Joululahjoja voi ostaa 12.12 saakka ja ne toimitetaan perille ennen jouluaattoa. Jos lahjoja jää ylitse ne jaetaan lasten ja nuorten syntymäpäivinä vuoden 2022 alussa.