Preeco tuo myyntiin bambukankaiset SEON-painopeitot

“Painopeitoista on tullut Suomessa nopeasti hittituote.”

Kiemurtelet sängyssä? Nukkuminen ei onnistu? Painopeitto rantautui maailmalta Suomeen ja siitä tuli nopeasti hittituote. Painopeiton käyttämisellä väitetään olevan useita positiivisia vaikutuksia unen laatuun. Nimensä mukaisesti se painaa joka tapauksessa enemmän kuin tavallinen peitto.

Preeco tuo heinäkuussa markkinoille SEON-painopeitot, jotka on valmistettu bambusta. Bambukangas hengittää eikä se ole liian kuuma edes helteillä.

Ilmoitus

Preeco kertoo, että tasaisesti jakautuva paino perustuu mikrolasihelmiin, joita on kudottu peiton kankaaseen. Sopiva painopeitto on Preecon mukaan 8-12 prosenttia käyttäjänsä painosta.

 

”Lepo tärkeämpää kuin koskaan”

Painopeiton käyttäminen lievittää stressi- ja jännitystiloja sekä lisää melatoniinin tuotantoa ja auttaa näin nukahtamaan nopeammin. Sen sanotaan parantavan myös unen sikeyttä, sillä syvän unen pituus voi pidentyä painon alla.

Preeco kirjoittaa, että painopeitto ikään kuin ”halaa” käyttäjäänsä ja sen mitattavat vaikutukset perustuvat paineeseen, jonka se luo käyttäjälleen. Tämä luo mukavan ja turvallisen tunteen. Tutkimuksissa useimmat pitävät painopeitossa ja kokevat sen käytön mukavaksi, yhtiö kertoo.

Painopeittoja käytettiin aiemmin lähinnä nukahtamisvaikeuksien hoitoon, mutta viime aikoina tuotteen ovat löytäneet yhä useammat, jotka haluavat vain nukkua yönsä mahdollisimman hyvin. Hektisessä nykymaailmassa mahdollisimman hyvä lepo onkin tärkeämpää kuin koskaan, Preeco kirjoittaa tiedotteessa.