Powerin Ville Honkanen on kutsuttu Isku-Yhtymä Oy:n hallitukseen

Vahvistaa digitalisoitumisen osaamista.

Suomalainen perheyritys Isku on kutsunut Power Finlandin kaupallisen johtajan Ville Honkasen Isku-Yhtymä Oy:n hallituksen jäseneksi. Honkasella on lähes 25 vuoden kokemus vähittäiskaupasta sekä myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä. Hän on työskennellyt mittavan uransa aikana Expert- ja Power-ketjujen palveluksessa. Honkanen oli mukana tuomassa Suomeen menestyksekkään Powerin konseptin, joka yhdistää saumattomasti verkkokaupan ja myymälän.

Ilmoitus

- 90-vuotias Isku vahvistaa kansainvälisen vähittäiskaupan ja digitalisoitumisen osaamista, kun Ville Honkanen liittyy emoyhtiön hallitukseen, Isku-Yhtymän hallituksen puheenjohtaja Seppo Vikström sanoo, lehdistötiedotteessa.

"Innolla rakentamassa menstystarinaa"

- Olen innolla mukana rakentamassa Iskun menestystarinaa. Täällä on tehty hienoa työtä muun muassa kotimaisen tuotannon ja vastuullisuuden saralla. Arvostan myös Iskun suomalaista yrittäjähenkeä, yrittäjänä itsekin työskennellyt Honkanen sanoo.

Ville Honkanen on ollut Isku Koti Oy:n hallituksen jäsen jo vuodesta 2015. Nyt hallitustehtävä laajenee koskemaan koko konsernia ja sen kaikkia asiakasalueita. Iskun keskeiset asiakasalueet ovat työ- ja oppimisympäristöt, terveydenhoidon ja hyvinvoinnin tilat, palvelut sekä kodin kalusteiden vähittäiskauppa.