PostNordin noutopisteverkosto laajenee 300 pakettiautomaatilla

Uudet pakettikioskit käytössä ympäri vuorokauden.

Ilmoitus
Verkkokaupan kasvun myötä PostNord panostaa vahvasti noutopisteverkoston kehittämiseen. Yritys kertoo tiedotteessa, että seuraavaksi verkosto laajenee 300 pakettiautomaatilla sekä 15 täysin uudenlaisella, vuorokauden ympäri käytössä olevalla pakettikioskilla. 

- Suomalaiset suosivat itsepalveluratkaisuja, mikä näkyy myös verkko-ostoskäyttäytymisessä. Kaksi kolmesta verkkokuluttajasta pitää tärkeänä, että paketin voi noutaa automaatista, ja juuri tähän tarpeeseen tulemme nyt vastaamaan, PostNordin Chief Commercial Officer Kimmo Hyttinen kertoo tiedotteessa.

Pakettiautomaatit ja pakettikioskit tulevat osaksi PostNordin valtakunnallista noutopisteverkostoa. Laajennusten myötä PostNordilla on jo lähes 1 600 kuluttajille tarkoitettua pakettien noutopistettä ympäri Suomen.

Loppuvuoden vilkas sesonki

Uudet pakettiautomaatit palvelevat verkkokauppa-asiakkaita myös loppuvuoden huippusesonkina, joka alkaa vilkkaasta Black Friday -ostospäivästä. Joulukauppa kasvaa verkossa vuosi vuodelta, joten sen lisäksi, että PostNord haluaa tarjota kuluttajille helppoja ja sujuvia noutovaihtoehtoja, uudenlaiset noutoratkaisut ovat myös välttämättömiä, kun volyymit kasvavat.

- Myöhemmin käyttöön otettavat pakettikioskit tuovat automaattivalikoimaan täysin uudenlaisen ulottuvuuden: kioskit sijoitetaan ulkotiloihin, kaupunkilaisten kulkureittien varrelle, ja ne ovat käytettävissä ympäri vuorokauden. Vapautamme näin kaupunkilaiset kivijalkaliikkeiden aukioloajoista, Hyttinen kertoo.