PostNord hankki tanskalaisen SwipBoxin Nærboks-pakettiautomaattiverkoston

”Tavoitteena on, että konsernilla on yli 12 500 omaa pakettiautomaattia Pohjoismaissa vuoden 2022 loppuun mennessä”.

PostNord panostaa täysillä pakettiautomaatteihin. Logistiikkajätti kertoo tänään ostaneensa osana laajentumisstrategiaa tanskalaisen SwipBoxin Nærboks-pakettiautomaattiverkoston Tanskassa. PostNord ja SwipBox lanseerasivat Nærboksin vuonna 2019 ja siihen kuuluu 2 550 automaatin verkosto. Kaupan myötä PostNord omistaa koko verkoston.

Uskomme, että tämän toimitusvaihtoehdon suosio kasvaa entisestään, kun yhä useammat kuluttajat löytävät verkkokaupan edut ja pakettien lähetysmäärät entisestään kasvavat. Meille PostNordilla on itsestään selvää, että työskentelemme vastataksemme kuluttajien vaatimuksiin joustavista ja sujuvista palveluista. Sen vuoksi kiihdytämme nyt kehitystä ja investoimme voimakkaasti oman pakettiautomaattiverkostomme laajentamiseen Pohjoismaissa, PostNordin toimitusjohtaja Annemarie Gardshol kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

PostNordin automaatit voi sijoittaa myös ulos. PostNord aikoo perustaa vuoden 2022 loppuun mennessä 600 omaa pakettiautomaattia Suomessa, pääasiassa Helsingin, Turun ja Tampereen terminaalien läheisyyteen.