PostNord Strålfors tuo mobiililaskun muiden laskutuskanavien rinnalle

Yhteistysopimus ClarkApps OY:n kanssa.

Ilmoitus

ClarkApps Oy on solminut yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden suurimman laskunvälittäjän, PostNord Strålforsin kanssa. PostNord Strålfors Oy ottaa ensimmäisenä Suomen markkinoilla käyttöön mobiililaskun muiden laskutuskanavien rinnalle. PostNord Strålfors välittää vuodessa satoja miljoonia laskua Pohjoismaissa.

Clark tarjoaa kuluttajalle alustan kokonaisvaltaiseen talouden hallintaan mahdollistaen laskujen ja dokumenttien vastaanottamisen keskitetysti yhteen sovellukseen. Laskujen keskittäminen tapahtuu lähtökohtaisesti nappia painamalla ja maksaminen helposti joko tunnuslukua tai sormenjälkitunnistusta käyttäen. Sovelluksesta löytyy myös muita taloutta tukevia ominaisuuksia, jotka helpottavat kuluttajan arkea.

- Mobiililaskun edut sekä laskuttajille, että kuluttajille ovat merkittävät. Clark tarjoaa laskuttajille markkinoiden edullisimman laskutuskanavan ja kuluttajille mahdollisuuden vastaanottaa laskunsa juuri sinne minne he itse haluavat. Taloutta tukevat ominaisuudet kuten eräpäivämuistutukset, tilastointi ja arkistointi helpottavat arkisten asioiden hoitamista, kertoo ClarkApps Oy:n toimitusjohtaja Niklas Elomaa lehdistötiedotteessa.

Uudistusta laskutuskanaviin

Laskuttavat yritykset ovat jo pitkään odottaneet uusia laskutus- ja viestintäkanavia nykyisten kanavien rinnalla. Nykyisten jakelukanavien kustannukset ja tavoitettavuus eivät ole täysin tyydyttäviä. Mobiililasku tuo markkinoille kustannustehokkaan laskutuskanavan, tuoden kaivattua tehokkuutta edulliseen hintaan.

- Me PostNord Strålforsilla pyrimme tuomaan yrityksille parhaat ja kustannuksiltaan kilpailukykyiset ratkaisut omnikanavaiseen viestinvälitykseen. Clark ratkaisee laskutuksen lisäksi myös muiden dokumenttien jakelun mobiilikanavaan, antaen kuluttajalle hyvän käyttäjäkokemuksen koko yrityksen viestinnästä, kertoo Sami Niininen, PostNord Strålfors Oy:n Head of Digital Services

"Tuo valinnan kuluttajalle"

Eri laskutuskanavia pitkin tulevien laskujen pitäminen järjestyksessä, maksaminen ajallaan sekä laskujen arkistointi on kuluttajille haastavaa. Kuluttajan kannalta ongelmallisuus korostuu ennen kaikkea tilanteissa, joissa yritys ei tarjoa haluttua toimitustapaa.

- Haluamme tarjota kuluttajalle mahdollisuuden ohjata kaikki laskut ja dokumentit samaan sovellukseen riippumatta yrityksien tarjoamista toimitustavoista. Laskujen ja dokumenttien seuraaminen ja hallinnointi yhdestä paikasta säästää selvästi aikaa, rahaa ja vaivaa, sanoo Niklas Elomaa.

Yhteistyö PostNord Strålfors Oy:n ja ClarkApps Oy:n välillä mahdollistaa kymmenien tuhansien eri yritysten laskujen ja dokumenttien ohjaamisen Clarkkiin nappia painamalla. ClarkApps Oy ja PostNord Strålfors Oy tavoittelee mobiilikanavalle nopeasti kasvavaa osuutta PostNord Strålforsin Suomessa lähetettävistä laskuista ja dokumenteista.

Ilmoitus