PostNord Strålfors ja MobilePay tarjoavat yrityksille mobiilimaksamista

"Asiakkaiden yhteistyökumppani digitalisoinnissa."

Ilmoitus

MobilePayn ilmoittaa tiedotteessa, että kuluttajat voivat sovelluksen avulla maksaa myös laskujaan yhdellä pyyhkäisyllä suoraan puhelimestaan. Samalla PostNord Strålfors, Pohjoismaiden johtava fyysisten ja sähköisten laskujen välittäjä, ja MobilePay, suosituin mobiilimaksamisen ratkaisu, ryhtyvät yhteistyöhön.

- Laskun maksamisen tulee olla helppoa, kätevää ja läpinäkyvää kuluttajille. Tästä syystä PostNord Strålfors Oy ja mobiilimaksamisen ratkaisutoimittaja MobilePay ovat päättäneet yhdistää voimansa, yritykset toteavat tiedotteessa.

Syksyn aikana kaikki suomalaisyritykset voivat tarjota asiakkailleen mahdollisuuden maksaa yksittäisiä laskuja ja toistuvia maksujaan MobilePay-sovelluksen kautta. Yrityksen maksupyyntö lähetetään suoraan kuluttajan puhelimeen, josta sen voi maksaa yksinkertaisella pyyhkäisyllä.

- Haluamme olla asiakkaidemme yhteistyökumppani digitalisoinnissa ja samalla etulinjassa mobiilimaksamisessa Suomessa. MobilePay on vahva kumppani, koska heidän ratkaisunsa tuovat helppokäyttöisyyttä ja läpinäkyvyyttä sekä yritysasiakkaillemme että kuluttajille, sanoo PostNord Strålfors Oy:n toimitusjohtaja Johanna Starck.

Johtava sähköisten laskujen välittäjä

PostNord Strålfors on Pohjoismaiden johtava paperi- sekä sähköisten laskujen välittäjä ja Suomessa yritys lähettää kymmeniä miljoonia laskuja vuodessa. MobilePaylla on lähes 700 000 käyttäjää Suomessa, ja tapahtumien sekä käyttäjien määrä kasvaa nopeasti.

- Yhdessä PostNord Strålforsin kanssa meillä on kyvykkyyttä muuttaa laskujen maksaminen aikaa vievästä ja virhealttiista prosessista nopeaan, turvalliseen ja voimakkaasti kasvavaan maksamistapaan, sanoo toimitusjohtaja Anniina Heinonen, MobilePay Finland Oy.

"Monia etuja yrityksille"

Osana PostNord Strålfors Oy:n omnikanavaratkaisua yritysasiakkaat voivat nyt tarjota asiakkailleen mahdollisuuden maksaa laskuja MobilePaylla, johon laskut lähetetään automaattisesti.

- Yritykselle on monia etuja mobiilimaksamisesta. Se mahdollistaa paremman seurattavuuden näyttämällä laskun tilan, kuten vastaanoton, avauksen ja maksutapahtuman. Koska maksaminen on niin helppoa MobilePayn avulla, laskut maksetaan nopeammin ja virheettömämmin, ja myös maksumuistutusten määrä vähenee, sanoo Johanna Starck PostNord Strålfors Oy:stä.

Ilmoitus

Yhteystiedot