PostNord kertoo uusista nimityksistä kuljetusliiketoiminnassa

”Leif Göransson on vakinaistettu kuljetusliiketoiminnan operatiiviseksi johtajaksi”.

PostNord kertoo, että kuljetusliiketoiminnan väliaikaisena operatiivisena johtajana toimineen Leif Göranssonin virka on vakinaistettu. Göransson jatkaa niin ikään PostNord Oy:n johtoryhmässä.

Leif Göranssonilla on 11 vuoden ura eri johtotehtävissä PostNordilla. 

Ilmoitus

Leif on tehnyt yli puolen vuoden ajan loistavaa työtä kuljetusliiketoiminnan operatiivisten prosessien uudistamiseksi ja datalla johtamisen edistämiseksi. Olen vakuuttunut, että saavutamme Leifin johdolla strategiset tavoitteemme, ja toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi johtoryhmämme vakituiseksi jäseneksi, PostNord Suomen toimitusjohtaja Johanna Starck kommentoi.

Samalla logistiikkayhtiön asiakaspalvelua johtanut Katarina Kangas on nimetty jakelutoiminnasta vastaavaan Head of Distribution-tehtävään.

Meillä on jakelutoiminnoissa kokeneita ammattilaisia, joiden substanssiosaaminen alalta on huippuluokkaa. Nyt meille on tärkeää saada vahva johtaja vastaamaan jakelutoiminnasta kokonaisuutena, ja olen siksi erittäin iloinen, että Katarina liittyy joukkoomme. Katarinalla on pitkä kokemus ja vahvat näytöt kyvystään johtaa sekä asioita että ihmisiä ja luoda ympärilleen strategiaa tukevaa ja eteenpäin vievää kulttuuria, COO Leif Göransson sanoo.

Katarina Kankaan siirtyessä uusiin tehtäviin hänen tilalleen astuu aiemmin SME-myynnistä ja sen kehityksestä vastannut Josefina Saarinen. Hän vastaa jatkossa asiakaspalvelusta ja kaupallisesta järjestelmäkehityksestä Head of Customer Service and Commercial Excellence -nimikkeellä.

Josefinalla on vahva yhdentoista vuoden kokemus PostNordilta myynnin johtamisen, kehityksen, prosessien ja raportoinnin parissa. Viimeiset kolme vuotta hän on johtanut menestyksekkäästi SME-myyntiä sekä myynnin kehitystä.

Josefina on tehnyt pitkän nousujohteiden uran PostNordilla, ja onnistumiset ovat seuranneet toisiaan. Hän pystyy epäilemättä ottamaan asiakaspalvelun nopealla aikataululla haltuunsa ja tuomaan uuteen tiimiinsä uusia näkemyksiä, toimintatapoja ja tulevaisuuteen luotaavaa kehitystä, PostNordin COO Kimmo Hyttinen sanoo.

Logistiikkayhtiö kertoo asiasta tiedotteessa.

Ilmoitus