PostNord ja Zalando solmivat kolmen vuoden sopimuksen

Ainutlaatuinen kokeilu Tukholmassa.

Ilmoitus

Sopimus kattaa kaikki PostNordin neljä markkina-aluetta Pohjoismaissa, joissa PostNord toimii Zalandon ainoana logistiikkakumppanina.

- Olemme iloisia, että Zalando päätti jatkaa kumppanuuttamme. Yritykselle tuottamamme palvelut ovat PostNordin ydinliiketoimintaa logistiikkamarkkinoilla: toimitamme kuluttajapaketit perille kaikissa Pohjoismaissa. Sopimuksen jatkaminen on osoitus kyvystämme kasvaa asiakkaidemme myötä ja tarjota strategisia palveluita, jotka vastaavat heidän muuttuviin tarpeisiinsa, PostNordin konserni- ja toimitusjohtaja Håkan Ericsson kertoo lehdistötiedotteessa.

Sopimus kattaa linjaliikenteen eli kuljetuksen Zalandon varastoilta PostNordin terminaaleihin ja jakelun terminaaleista loppuasiakkaille. Ainutlaatuinen palvelu, joka on kehitetty erityisesti Zalandolle ja jota kokeillaan parhaillaan Tukholmassa, on maksuton palautusten nouto tunnin sisällä loppuasiakkaan valitsemasta toimituspaikasta.

- Asiakkaat ovat liiketoimintamme ytimessä. Sujuvat toimitus- ja palautuspalvelut ovat osa tarjontaamme heille. Kun Zalando laajensi toimintaansa Pohjoismaihin, totesimme PostNordin olevan meille luotettava kumppani. Entistä vaivattomampi toimituspalvelu on saanut myös asiakastyytyväisyyden kasvuun. Tämän menestyksekkään kumppanuuden jatkuminen on erittäin hyvä asia sekä meille että pohjoismaisille asiakkaillemme, Zalandon Pohjois-Euroopan toimitusjohtaja Kenneth Melchior kertoo.

Zalando on ollut PostNordin asiakas siitä lähtien, kun yrityksen toiminta laajeni pohjoismaisille markkinoille vuonna 2010. Jatketun sopimuksen päättymispäivä on 31. heinäkuuta 2021.