Postin Smartpost-automaatit 18 taloon Helsingissä ja Vantaalla

Asukkaat voivat noutaa ja lähettää.

Helsingissä ja Vantaalla sijaitsevien 18 Lumo-talon asukkaat voivat noutaa ja lähettää verkkokauppaostoksensa ja joulupakettinsa marras-joulukuusta alkaen oman talon aulaan sijoitetusta Smartpost-automaatista.

Ilmoitus

Omassa Lumo-talossa sijaitseva Smartpost-automaatti on lähes kuin talon oma posti. Smartpost-automaattien avulla voi lähettää ja vastaanottaa postipaketteja sekä hoitaa monia kodin asioita: lähettää esimerkiksi vaatteita pesulaan, kenkiä suutariin ja kännykän korjattavaksi sekä tilata kaupasta ruokakassin tai ravintolasta ruoka-annoksia.

Lumo-vuokrakotien yhteistyö Postin kanssa on alkanut jo vuonna 2017, jolloin Lumo toi Smartpostin ensimmäiseen asuintaloonsa. Smartpost on yksi esimerkki Kojamon palvelu- ja innovaatioalustasta, jossa palveluita kehitetään helpottamaan arkea yhdessä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

– Smartpostin mahdollistama molemminsuuntaisuus on oleellista. Monet tilaavat nykyään vaatteita kotiin niin, että yhtä vaatetta on kahta kokoa tai eri värejä sovitettavaksi. Silloin palautuksiakin tulee paljon. Myös vertaisverkkokauppa kasvaa. Vanhat vaatteet ja kirjat lähtevät automaatin kautta kätevästi uusille omistajille, Postin verkkokauppakonsepteista vastaava Ville Vasaramäki sanoo tiedotteessa.

Asiakkaiden toiveesta

Postin tekemän käyttötutkimuksen mukaan yli 65 prosenttia tutkimuksen vastaajista suosittelisi oman kerrostalon aulassa olevaa Smartpost-automaattia. Enimmäkseen automaatteja käytetään juuri verkkokaupan lähetysten vastaanottamiseen ja palauttamiseen.

– Smartpost-automaatit ovat luonteva osa Lumo-talojen palvelutarjontaa. Tavoitteena on tehdä kaupunkiasumisesta mahdollisimman vaivatonta. Verkkokaupan yleistyessä Smartpost helpottaa arkea, Kojamon asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö kertoo.

Mukana Black Weekend -kampanjassa

Black Weekend -tarjouskampanjassa on mukana noin myös sata Lumo-vuokra-asuntoa 23.-25.11.2018 eri puolilla Suomea. Kuuden kuukauden vuokran saa viikonlopun aikana 10 prosentin alennuksella. Lumo-asunnon voi valita ja vuokrata heti verkkokaupasta www.lumo.fi/verkkokauppa ja muuttaa vaikka seuraavana arkipäivänä.