Postin ja Transvalin kauppa meni Kilpailu- ja kuluttajaviraston jatkokäsittelyyn

Jatkokäsittely voi kestää enintään kolme kuukautta.

Ilmoitus

Posti Group Oyj, MB Rahastot ja muut osakkeenomistajat allekirjoittivat 28.9.2018 sopimuksen, jolla Posti ostaa Suomen Transval Group Oy:n koko osakekannan. Kaupan toteutuminen edellyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyntää.

Posti ilmoittaa tiedotteessa, että Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on tänään ilmoittanut aloittaneensa jatkokäsittelyn kaupan toteutumisesta. KKV voi jatkokäsittelyssä hyväksyä kaupan sellaisenaan, määrätä ehtoja sen hyväksymiselle tai esittää, että markkinaoikeus kieltää kaupan.

Ilmoitus

Jatkokäsittely voi kilpailulain mukaan kestää enintään kolme kuukautta. Kaupan toteutumisesta tiedotetaan erikseen. Kaupan myötä Transval jatkaa itsenäisenä yhtiönä, järjestelyllä ei ole henkilöstövaikutuksia.

Transvalilla 3 500 työntekijää

Transval on Suomen yksi johtavista sisälogistiikan palveluntarjoajista, jolla on yli 20 vuoden kokemus toiminnan tehostamisesta ja erilaisten ulkoistusratkaisujen toteuttamisesta erityisesti logistiikka- ja teollisuuskohteissa.

Transvalin liikevaihto oli vuonna 2017 noin 148 miljoonaa euroa. Sen palveluksessa on 3 500 logistiikka-alan ammattilaista, joista 3 200 työskentelee Suomessa ja 300 Virossa ja Latviassa.

– Meillä on ollut jo useita vuosia kattava asiakassuhde Transvalin kanssa ja olemme oppineet arvostamaan Transvalin henkilöstön ja johdon arvomaailmaa ja menestyksellistä toimintatapaa asiakaslähtöisyydessä, ketteryydessä ja nopeudessa. Transvalilla on yli 20 vuoden kokemus logistiikan joustavuuden ja tehokkuuden tuloksellisesta kehittämisestä, erityisesti terminaali- ja varastotoimintojen sekä teollisuuden ja kaupan alan sisälogistiikan ulkoistuspalvelukumppanina. Transvalilla on vahva osaaminen sisälogistiikan tuottamisessa ja sitoutunut ammattitaitoinen henkilöstö, Postin Logistiikkaratkaisujen johtaja Sari Helander sanoi syyskuussa