Posti: Yli 7 miljoonaa pakettia

Viikkojen 47-51 aikana toimitettiin yhteensä noin 7,4 miljoonaa pakettia, kertoo Posti.

Paketteja on mennyt valtavat määrät kotiin, automaatteihin ja postiluukkuun. Kotiintoimitus on ollut tänä vuonna suosittua, ja siinä arvostetaan kuljettajiemme ystävällisyyttä ja asennetta. Toukokuussa uudistetusta kotiinkuljetuksesta on tähän mennessä antanut palautetta lähes 35 000 asiakasta, ja keskiarvo on ollut 4,7 asteikolla 1-5. Toimitusmuodosta riippumatta meille on tietysti tärkeintä saada jokainen paketti perille nopeasti ja turvallisesti, Postin suurista paketti- ja verkkokauppa-asiakkuuksista vastaava Tommi Kässi kertoo tiedotteessa vähän ennen joulua.

Myös joulukortteja oli toimitettu miltei 16 miljoonaa kappaletta. 

Ilmoitus

Joulukortti on suomalaisille tärkeä osa joulunviettoa, ja on hienoa huomata, että tämä perinne pitää edelleen pintansa. Ilahduttamisella on erityinen paikkansa erityisesti näin jouluna. Aitoa korttia arvostetaan ja sitä pidetään pitkään esillä myös joulun jälkeen. Arvioimme, että kauttamme kulkee lähes 16 miljoonaa joulutervehdystä kortteina ja kirjeinä tänä jouluna, Postin kuluttajakirjepalveluista vastaava Tuija Åkerman kertoo.

Postin joulusta vastaava Jarmo Ainasojan mukaan eri puolilla Suomea joulua oli tekemässä 18 000 postilaista sekä noin 4000 sesonkityöntekijää.