Posti vahvistaa läsnäoloaan Pohjoismaissa

Posti Group ilmoitti aiemmin tänä vuonna ostaneensa ruotsalaisen Aditro Logistics AB:n. Nyt kauppa on saanut Ruotsin kilpailuviraston hyväksynnän.

Olen todella iloinen voidessani ilmoittaa, että Aditro Logisticsin osto on nyt hyväksytty ja saatu päätökseen. Osto on linjassa Postin tavoitteen kanssa kasvattaa toimintaamme logistiikan, pakettien ja verkkokaupan alalla. Olen iloinen mahdollisuudesta kehittää ja kasvattaa pohjoismaista palveluamme yhdessä kollegoidemme kanssa Aditro Logisticsilla. Yhdessä voimme tukea asiakkaitamme tulemaan entistäkin kilpailukykyisemmiksi, Postin toimitus- ja konsernijohtaja Turkka Kuusisto sanoo tiedotteessa.

Yhdistämällä Aditro Logisticsin asiantuntemuksen ja markkinatuntemuksen Postin kapasiteettiin ja kansainväliseen tuntemukseen, olen vakuuttunut, että meillä on voittava yhdistelmä tulevaisuuden kasvuun, Kuusisto jatkaa.

Ilmoitus

Aditro Logistics on yksi Pohjoismaiden johtavista 3PL-logistiikkayrityksistä ja sillä on kuusi varastoa Ruotsissa sekä yksi varasto Norjassa. Yrityksen viime vuoden nettoliikevaihto oli noin 100 miljoonaa euroa ja yrityksellä 1 100 työntekijää.

Aditro Logistics jatkaa riippumattomana liikeryhmänä Posti Groupin omistuksessa.