Posti toimitti ennätysmäärän paketteja

”Pakettien määrä pitkänä jonona ulottuisi Suomen maanteiden pientareita pitkin Hangosta Utsjoelle ja toista puolta takaisin.”

Posti kertoo tänään toimittaneensa historian suurimman määrän paketteja ja logistiikkajätin kautta on kulkenut yli seitsemän miljoonaa pakettilähetystä neljän viikon aikana. Määrä on puolitoistakertaa suurempi kuin toissavuoden vastaavalla ajanjaksolla.

Posti kertoo, että pakettien määrä lähti kasvuun koronan pahentuessa tämän vuoden maaliskuussa. Siitäkin huolimatta neljän viimeisen viikon pakettimäärä on ollut yli 60 prosenttia suurempi kuin kevään kiivaimpana ajankohtana huhtikuussa.

Ilmoitus

Postin mukaan pakettien määrä pitkänä jonona ulottuisi Suomen maanteiden pientareita pitkin Hangosta Utsjoelle ja toista puolta takaisin.

Vain viime viikolla Postin kautta toimitettiin 1,9 miljoonaa pakettia.

Meille on sesongin aikana ollut kaikkein tärkeintä keskittyä siihen, että saamme jokaisen paketin perille jouluksi. Kiitos tästä valtavasta työstä jokaiselle postilaiselle ja kiitos jokaiselle asiakkaalle luottamuksesta, Postin paketti- ja verkkokauppapalveluiden liiketoimintajohtaja Tommi Kässi sanoo tiedotteessa.

Yhtiö kertoo edelleen avanneensa sesonkia varten muun muassa 200 noutopisteen kapasiteettia vastaavan väliaikaisen verkoston ja ottanut käyttöön 7-päiväisen jakelun sekä uusia innovaatioita. Väliaikaisten noutopisteiden määrää kasvatetaan tarpeen mukaan ja monet näistä noutopisteista ovat avoinna aina loppiaiseen saakka.