Posti toimittaa paketin samana päivänä pääkaupunkiseudulla syksyllä 2018

Nopeat toimitukset ensin pääkaupunkiseudulle, myöhemmin myös muualle.

Ilmoitus

Syksystä lähtien Posti lupaa toimittaa kello 12 mennessä tilatut verkkokauppaostokset samana päivänä tilauksesta Postin automaatteihin. Palvelun piirissä on ensin pääkaupunkiseutu, palvelualue laajenee myöhemmin.

Postin pakettipalveluista vastaavan johtajan Toni Laaksosen mukaan Posti mahdollistaa tällä palvelulla suomalaiselle verkkokaupalle etulyöntiaseman.

- Suomalaisten verkkokauppainto on selvässä kasvussa. Suomalaiset kuluttajat haluavat verkkokauppaostoksilleen nopeat toimitukset ja paketin vaivattoman vastaanottotavan. Saman päivän toimitukset kuutena päivänä viikosta on yksi Postin palveluista, joilla haluamme tarjota nimenomaan suomalaiselle verkkokaupalle etulyöntiasema, sanoo Laaksonen lehdistötiedotteessa.

Saman päivän toimituksen piirissä ovat verkkokauppaostokset, jotka asiakas on tilannut kello 12 mennessä. Nämä Postipaketit Posti kuljettaa vastaanottajilleen pääkaupunkiseudulla samana päivänä tilauksesta kuutena päivänä viikossa. Paketit toimitetaan esimerkiksi marketeissa, kauppakeskuksissa ja taloyhtiön omissa tiloissa oleviin Postin automaatteihin.

Lisää lauantaitoimituksia

Posti kertoi keskiviikkona aamupäivällä lisäksi laajentavansa pakettien lauantaitoimituksia.

Posti aloittaa syksyllä 2018 Jyväskylässä, Lahdessa ja Porissa pakettien toimitukset myös lauantaisin esimerkiksi markettien, kauppakeskusten ja taloyhtiöiden tiloissa sijaitseviin pakettiautomaatteihin ja Postin palvelupisteisiin.

Jo entuudestaan Posti toimittaa paketteja lauantaisin pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa, Turussa, Kuopiossa ja Seinäjoella. Syksyn jälkeen lauantaitoimituksen piirissä on jo lähes 2,3 miljoonaa suomalaista. Moni kuluttaja käy kaupoilla lauantaisin, jolloin verkkokauppaostokset voi kätevästi noutaa samalla reissulla.

Ilmoitus