Posti ottaa käyttöön uuden toimintamallin kotiintoimituksissa – aloittaa Vantaalla

Kotiintoimituksien toimitusajan saa samana aamuna suhteellisen tarkasti ja toimitusta voi seurata reaaliajassa kartalla.

Asiakastyytyväisyytemme kotiin toimitettavissa paketeissa on ollut koko alkuvuoden erittäin korkea, huhtikuussakin 4,5/5. Haluamme kuitenkin palvella asiakkaita entistäkin paremmin, ja siksi tuomme ruoan verkkokauppatoimituksista tutun toimintamallin nyt myös paketteihin. Tarkempia toimitusaikoja ja karttaseurantaa on toivottu paljon, ja on erittäin mukava päästä toteuttamaan nämä toiveet. Mitä paremmin toimituksia voi seurata ja ohjata, sitä tyytyväisempiä asiakkaat ovat ja sitä enemmän verkosta ostetaan, Postin suurista kotimaisista paketti- ja verkkokauppa-asiakkuuksista vastaava Tommi Kässi sanoo Postin tiedotteessa.

Uuden toiminnan myötä Posti tarkentaa toimituspäivän aamuna vastaanottajan aiemmin valitsemaa toimitusaikaa +/- 15 minuutin aikaikkunalla. Vastaanottaja voi myös seurata toimitusta reaaliajassa kartalla ja antaa kuljettajalle ohjeita, kuten ovikoodin.

Ilmoitus

Uuden seurannan ja tarkentuneen toimitusajan lisäksi pakettien kotiintoimituksia nopeutetaan vuorokaudella Vantaalla. Paketin vastaanottaja voi siis valita aamulla saadussa toimitusaikatiedustelussa toimituksen jo samalle illalle.

Asiakastyytyväisyys ja -palaute ohjaa toimintaamme vahvasti, ja olemme kiihdyttäneet kehitystyötämme pakettien toimituksiin liittyen. Verkkokauppa kasvaa vahvasti, ja me haluamme olla mukana tekemässä verkkoshoppailusta vielä mukavampaa. Toimitukset ovat siinä erittäin tärkeässä roolissa. Tavoitteemme on kasvattaa automaattien määrää, parantaa toimitusten tarkkuutta ja nopeutta sekä tuoda markkinoille edistyksellisiä ratkaisuja yhdessä verkkokauppiaiden kanssa, Kässi lisää.

Posti aloittaa uuden toimintamallin Vantaalla, josta se on tarkoitus laajentaa syksyn aikana muihin suuriin kaupunkeihin.