Posti odottaa ennätyssesonkia – aloittaa lauantaitoimitukset yli 100 paikkakunnalla

”Normaalisti 12 suurimman kaupungin alueilla käytössä olevat lauantaitoimitukset laajenevat yli 100 paikkakunnalle porrastetusti ensi lauantaista, 2. lokakuuta, alkaen. Lauantaitoimituksia tehdään aina jouluun asti pakettiliikenteen sujuvoittamiseksi”. 

Posti odottaa loppuvuoden pakettiliikenteen kasvavan ennätysvilkkaaksi. 

Verkkokauppa jatkaa kasvuaan ja kuluttajakäyttäytyminen on muuttunut pysyvästi. Varaudumme viime vuottakin kovempiin ennätyslukemiin loppuvuoden sesongissa aloittamalla jo nyt lauantaitoimitukset, Postin liiketoimintajohtaja Tommi Kässi sanoo tiedotteessa ja jatkaa:

Ilmoitus

Monet meistä käyvät kaupoilla lauantaisin, jolloin verkkokauppaostokset tulee kätevästi poimittua samalla. Viikonlopputoimituksilla myös verkkokauppiaat voivat parantaa toimitusnopeuttaan ja asiakastyytyväisyyttään.

Posti kehottaa asiakkaitaan hakemaan pakettinsa automaateista niin nopeasti kuin mahdollista.

 

Black Fridaysta alkaen toimitukset myös sunnuntaisin

26.11 on Black Friday, mikä aloittaa kunnolla joulun sesongin ja siitä alkaen Posti kuljettaa paketit suosituimpiin noutopisteisiin kaikkina päivinä, myös sunnuntaisin. Sunnuntaitoimitukset ovat voimassa 28.11, 5.12, 12.12 ja vielä ennen joulua 19.12. Posti kertoo, että seitsemän päiväisessä jakelussa on mukana noin puolet suomalaisista. Pääkaupunkiseudun lisäksi sunnuntaijakeluissa mukana ovat Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere ja Turku. 

Logistiikkajätti kertoo aloittaneensa sesongin suunnittelun jo alkuvuodesta. Automaatteja on avattu 5-10 kappaleen viikkovauhdilla ja Postilla on nyt 400 automaattia enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Automaattien kokonaismäärä on yli 2200 kappaletta.

Myös noutopisteiden määrä on kasvanyt yli 100:lla viime vuodesta. 

Posti aikoo varautua uusien automaattien lisäksi sesonkiin kasvattamalla hyllytilaa nykyisissä palvelupisteissä, ottamalla käyttöön pop up-noutopisteitä sekä lisäämällä henkilökohtaisten palvelupisteiden määrää. 

Postilla on yhteensä lähes 3300 palvelupistettä.

Ilmoitus